se och lär

"Livet är inte det antal andetag du tar. Det är ögonblicket som tar andan ur dig."  - Alex Hitchens ifrån filmen...
"Hitch" bästa filmen om hur en kille får en tjej, älskar filmen!


vill ha nu!

sängen ska vara i mörkbrunt som hyllan!


give me good feeling



vill också kunna språket!

snyggare får man leta efter

ÅH vad tiden går fort när man jobbar, tror jag har skojj! Brukar egentligen inte ha mobilen när jag jobbar men när jag väll hade det så tänkte jag att jag kunde ta lite "roliga" bilder på vad jag gör på dagarna men just då kom det en liten prattjej som jämt pratar en massa har jag märkt. Lite gulligt var det när hon fråga om jag känner någon fjortis, jag visste faktiskt inte vad jag skulle svara så jag frågade henne vad hon trodde en fjortis var för något, hon svarade en tjej med massa kompisar. Hon är väll 5 eller 6 år yngre än mig och börjar fråga om min vikt och om jag varit tjock någon gång och hur man går ner i vikt, då blev jag lite förvånad att en sån liten tjej som henne borde inte ens tänka den tanken, läskigt när hon börjar ställa sånna frågor för jag vet inte vad jag ska svara men hon underhåller mig i alla fall när jag målar. Och vet ni vad? hon ÄLSKAR Justin Bieber, är det konstigt att små tjejer älskar honom eller? haha.

Träffa Hellbergaren en snabbis förut för vi MÅSTE ju träffas ibland, för vi är ju ALLTID med varandra haha. That's my day, fast en sak KOLLA Rob Lowe åhh va han är SNYYYYGG! My man nattti nattt gummor och gubbar.

Dagens och alla sommarjobbsdagar



FLAKMOPPE

Jag vet vad jag kommer göra en hel del under dessa 5 veckorna i alla fall, köra FLAKMOPPE! Det var riktigt skojj faktiskt. Blev ingen gokart för mig idag för att jag var sen, och om inte det var stressande så försov jag mig en snutta i morse men jag kom i tid men så sjukt TYPISKT mig. Varma dagar är bara att älska, natti natt sov så gott!



sommarjobbet har börjat

Första dagen på sommarjobbet är avklarat och jag gillar det faktiskt, det kan inte bli bättre att få stå ute och jobba när det är så gött väder. Träningen idag är också avklarat, så nu väntar bara den härliga sängen på mig. Blir inte mycket till bloggande försen senare på kvällarna eftersom jag går ifrån 07.00 - 16.00 så ska försöka blogga så mycket jag kan. Gokart imorgon då! Pusss och godnatt på er.

Ska jobba lite på bonnebrännan också i det stekande vädret, eftersom jag har turen att få jobba ute i det vackra vädret!


fotbolls vm

Gör ett litet snabbt inlägg. Lite skojj är det när alla statusuppdateringar på facebook bara handlar om dom kassa domarna i matchen Tyskland mot England, som det just nu står 2 - 1 i början av andra halvlek. Vet detta kanske låter dåligt men detta kan bli första vm matchen som jag ser hela 90 min på. Jag gillar fotboll, gillar att kolla, men är för dålig på att kolla dom rätta matcherna och vilka som ligger bäst till. Aja jag hejar på Spanien! Som spelar imorgon kanske?

neutrala naglar

Har fixat naglarna idag, blev den neutrala färgen på naglarna. Älskar alla olika färger på nagellack men idag valde jag den neutrala. Men innan jag målade på nagellacket så fila jag och massera in tre olika oljer på naglarna/nagelbanden, gör naglarna starkare och fräschare en längre tid. Har testat dessa masserar pennor flera gånger och det är ett tips för er som vill ha lite finare naglar. Giordani Gold är namnet på pennorna.


solen står som spö i backen!

Jaa nu ska jag gå ut och lägga mig i det fina vädret och bara steka tills vädret försvinner och jag kan ta mig en springtur. Midsommar var lyckad från och till har jag glömt att skriva och imorgon jaa då går jag ifrån sommarlov till sommarjobb, nervöööös! Hur som helst så får jag gå ut nu för inne blir man inte brun, HEJSVEJS!

Nu får skrutten i mitten komma hem och höra av sig för hon saknas!


Lördagen midsommardagen

Först så åkte jag och Hellberg ut med André, Läckan, Dennis och Ludde för att bada på mollön men det blev inget bad för mig eftersom det var hur många brännisar som helst och sen vid klipporna var jag för rädd för att hoppa ifrån. Vi åkte hem till Hellberg och käka sen åkte vi ut till André där Läckan också va, vi spela kubb, platta hår, kolla roliga klipp och lite sånt som bara vi gör. Påvägen hem jaa men där stog polisen, säger inget mer därifrån.

Oså har jag TUSEN knott/myggbett, kliar sönder mig! Kan också tillägga att jag då vann båda gångerna i kubb med mina lagkamrater!





slim gym red/blue men's shorts - sjukt snyggt!

Kolla runt lite på internet och bestämde mig för att jag tycker det är sjukt snyggt med röda shorts! Blåa shorts är också snyggt men röda är det snyggaste. Längre ner tyckte jag bara såg så oerhört bekvämt ut, passar säkert på killar.



fredagen i bilder midsommarafton


MIDSOMMARAFTON

Börja med att gå upp 09.00 för att fixa en seg kladdkaka till senare. Sticker till kompisen sen vid 11 och sen efter det är det bara att börja plocka blommor. Inatt ska jag ha 7 sorters blommer under min kudde! Aja nu får jag dra igång dagen, fint väder ju! Mer av denna dagen kommer imorgon, ha en underbart trevligt och galen midsommar!


TAGGA MIDSOMMAR IMORGON


FOTBOLLSGOLF

Självklart vann mitt lag, jag, Viktor, Susanne och Magnus. Det toppade laget! Här kommer lite bilder.





bara spring

Hade tänkt ta mig en springtur nu men frågan är om jag orkar det? jo men det får jag göra. Rensa lite tankar och imorgon är det ju trots allt midsommar. Senare ska vi tjejer handla lite mat för imorgon och efter det blir det fotbollsgolf med grannarna. Ha en härlig dag, hejsvejs!


svar till Anonym

vad ska du göra på midsommar :D?

svar: Jag ska börja min dag jätte tidigt med att åka till min kompis, där ska vi äta go mat, go musik och massa annat som man brukar göra på en hederlig midsommar. Sen senare så ska vi troligtvis ut någonstans. :)

Bild ifrån förra sommaren!


stolt

Vakna 12.40 idag och då blir dagen hur seg som helst! Kom inte igång förren jag åkte till Hellberg och stack ut och sprang vid 18.00. Stack sedan till Lina och körde lite kubb med några handbollskillar. That's my day! Men det jag är stolt över är att jag har hållt mig i 3 dagar utan att äta godis, tummen upp! BRA VÄDER 1 ½ vecka till åtminstonde, bara att ligga ute och steka! Natti natt

Ska även lära mig att gå i dessa shoes innan fredag, wish me luck!
Bilderna är tagna för ett tag sen.






här kommer era frågor och mina svar

okej då undra jag hur många tänder du har ? och ofta du rakar benen och mellan benen
svar: Har aldrig tänkt på det faktiskt men räknade och fick det till 14 nere och 14 uppe. Jag kan väll säga att jag rakar mina ben mycket mer nu på sommaren än på vintern eftersom man visar bena mer nu på sommaren men rakar dom när jag känner att jag behöver. Och mellan benen tänker jag bara säga att det är för privat, haha.


och om man inte vill? nää men när skall vi leka igen bebis? :)
svar: Vi får ta och leka snart babyfriend, jag skulle ju testa ta mig en springtur till dig någon dag så vi får se när det kommer. Vi får snacka så får vi bestämma en dag lilla du. :)


vad längtar du till mest just nu hanna ???? ? ??
svar: Just nu längtar jag mest till ÅHUS faktiskt! Finns så mycket man kommer på att man ska göra i sommar som man inte vet om man kommer hinna med men Åhus är bokad och klar så det är det jag längtar till mest just nu


GUD VA KUL HANNA SPRÅNGEN!
1. vad är ditt favorit godis??
2. varför gillar du potatissalad så mycket??
3. varför slutade du handboll, när du är lite bra i nåt?
4. du har alltid så fin hy!! HUR GÖR DU???
5. hur går det med alla killar du håller på me? :D
6. mer bilder på dig på din underbara blogg! så blir jag å killarna glad!!!! PUSSEN
svar:
1. CHOKLAD älska!
2. Ärligt så finns det inget bättre än potatissallad till grillat gott kött! Vet inte riktigt vad som får mig att älska det men det är ju så sjukt gottt!
3. Jag slutade för att få mer fritid, handbollen tog alldeles för mycket, 4 träningar i veckan och minst 2 matcher på helgen som du själv vet. Ville inte heller satsa på handboll så mycket som alla andra vill så därför slutade jag, och lycka till nu LAJNA på riks 4 håller tummarna för dig! :D
4. Jag gör faktiskt ingenting jag tvättar inte ens ansiktet, även om man borde göra det varje morgon och kväll. Förr använde jag alltid ansiktsmask och det kanske är en sak varför jag inte haft så mycket. Använder heller inte för mycket smink kanske ligger något i det med. :)
5. Haha, jo du jag är singel och håller inte på med någon just nu. :)
6. Du är för gullig lina! :D PUSSEN


hur går det med killarna? ;)
svar: Jag är singel och håller inte på med någon just nu. :)


har du någon gång smakat på hundmat? och tyckte du om det om det va så? hehe
svar: Haha nej nej aldrig smakat på hundmat i hela mitt liv, tycker du jag borde göra det? haha nej usch!


ska inte du sommarjobba? :p
svar: Jo det ska jag, börjar på måndag och jobbar 5 veckor framåt, ska bli skojj! :)


vad tränar du nu när du har slutat i handboll och tänker du mycke på vad ud äter?
svar: Jag springer, gymmar och kör lite friskis & svettis, alltså gympa. Nu på sommaren lär det mest bli springning, något jag älskar! Jag har mina veckor där jag tänker på allt jag äter men det orkar man inte hela tiden och då lever jag livet och mölar i mig godis. Man lever bara en gång som sagt!


1) vilka bloggar läser du? vilken gillar du mest? ( förutom storbloggarna )
2) Nämn en person du känner som du skulle vilja byta utseende med

svar:
1. Dessa bloggar läser jag dagligen
http://linabarksten.blogg.se/ - Lina Barksten
http://juliiahansson.blogg.se/ - Julia Hansson
http://halvarsviktoria.blogg.se/ - Viktoria Halvars
http://lovisaelviras.blogg.se/ - Lovisa Gottlander
http://brunettaugust.blogg.se/ - August Burstedt
http://justlikeus.blogg.se/ - Fanny och Vanessa

2. Oj finns många fina personer i världen men en person som jag ser upp till som är hur vacker som helst är Jessica Alba.


Om du fick göra precis vad du ville över en dag vad skulle det ha varit? (ja alltså, magiska krafter, bli osynlig etc) (:
svar: Oj kunna flyga tror jag, tror det är en underbar känsla att kunna flyga högt överallt.


1. jag har hört att du är homosexuell, stämmer det?
2. Vill du ha sex med mig?
3. Kör du analt?
4. Om inte, kan du tänka dig prova?

Adda min msn:
[email protected]

svar:
1. Nej jag är inte homosexuell.
2. Nej.
3. Nej.
4. Nej.


använder du något speciellt för att bli så brun?
svar: Gör inget speciellt när jag går ut och solar men jag har använt en kräm två gånger och det har hjälpt till att bli lite brunare men det går bort så fort.


på g med nån kille :D?

svar: Nej det är jag icke, är singel som är skrivet innan. :)


är de någon kille du gillar just nu?

svar: Har många goa killkompisar men ingen jag träffar på det viset.


e du homo? ser så ut

svar: Nej jag är inte homosexuell. Och jag kan ju bara gissa vem som kommenterat detta. ;)


Hur lång snopp tror du jag har??
svar: Det har jag inte den vildaste aning om, vill inte gissa heller.


Hur många läsare har du?:)
Bra blogg

svar: Jag har inte alls många men som mest 99 unika läsare och 232 sidvisningar som mest. Taack Emma :)


inom 10 min

Gör ett snabbt inlägg om dagen innan denna dagen är slut! Solat, solat och tränat. Svar kommer imorgon ifrån frågestunden så ta chansen och fråga det sista nu, godnatt allihopa!

Dagens








svar till nyfiken? ja

Hur mycket tjänade du? :)

svar: Tycker att det är för privat, du får helt enkelt fortsätta vara nyfiken. Men jätte kul att du kommenterar. :)


FRÅGESTUND


FRÅGA HÄR


Tonight du frågar jag svarar

Har varit en dag då jag hunnit städa, sola, bada, vart med goa vänner och tränat. I morse stack jag med Hellberg och Vickan till havet där vi möte som vanligt Jossan och Emma, mycket trevligt mycket. Klockan blev mycket och vi stack hem till Hellberg och käka MUMA mat som vanligt eftersom en Hanna hade gjort maten. Sen somna jag i hennes soffa tills vi skulle åka till träningen. Nu sitter jag här och funderar på vad man ska äta till kvällsmat och när jag ska ta mig en dusch och om jag ska ha frågestunden ikväll, nu? aa får börja med något av dom i alla fall så frågestunden kommer i inlägget efter detta, så det är bara att fråga på!

Dagens




movies godies homies

Va hos Hellberg och kolla film tillsammans med hon, Lina, Vicki och Frida. Vi möla godis och kolla filmerna "Orphan" en skräckis och "Stockholm Boogie" en riktigt go film som jag sett innan. Skräckisen va inte att leka med jag va livrädd! Men bra skräckfilm faktiskt för dom som gillar det, jag gillar skräckisar men blir alltid så sjukt rädd. Go kväll i alla fall men nu får jag ta och somna till mys listan på spotif, good night! Förresten blir nog en frågestund imorgon, kika in då!

Oerhört go låt, tog en ifrån listan! Lovin it


MONEY MONEY MONEY

Är det inte gott att tjäna lite extra cash ? I just lovin it! Nu har jag dömt färdigt Junicupen och ska dra mig vidare efter jag käkat och duschat till Hellberg och kolla lite film tror jag. Så mer update senare får vi hoppas på!


helt slut

Ett kort snabbt inlägg om lördagen. Har dömt handbolls matcher sedan 09.00 idag fram till 18.00, det gick faktiskt hyfsat bra men jag kan tillägga att det är speciellt kul att döma med folk som kommer ifrån andra städer och faktiskt kan lära mig ett och annat. Sen blev det en snabbis hem och käka THAI, gooott, innan vi stack till herr André jag och Hellberg där även Läckan va. Promenad med hunden, grillning, bus?, skräck/sov ja  vi hann med en hel del men nu är jag helt slut efter en sådan dag så hade tänkt lägga mig till sängs nu, godnatt hörs imorgon!

SYSTER min kom även hem idag, saknat henne väldigt väldigt mycket men är nu hemma, kärlek på henne!

rösten

TOM DICE hade fått min röst om jag hade kollat Eurovision Song Contest, sjukt go röst!


när får jag min drömprins då?

Nu har jag kollat "En prinsessas dagbok 2" och jaa den är bra men också gammal men värd att titta på, tre av fem tummar upp! Slänger upp ett litet tjuvkik av filmen.


Miss my sister

Imorgon kommer stora syster hem efter 2 låååånga veckor i Spanien och jag lär fortfarande vara brunare än henne, vi har ett litet vad. Men jag saknar henne väldigt väldigt mycket nu så hon får ta och skynda sig hem nu tycker jag. Pusss på dig syster min!












DOMARE

Tagit mig en jäkligt efterlängtad dusch. Jo för idag har jag dömt Junicupen och det har varit jätte skojj verkligen men är något slut nu, det känns lite när man inte brukar träna och nu ska man springa framåt och tillbaka och joo man får allt springa en del, blev en hel del spurter. Nu ska jag ta och käka lite mat och sedan sätta på en film och käka massa godis, FREDAGS MYS! Plus att det åskade förut och vad passar inte bättre då än att sätta på en film och krypa under täcket. Tänkte att det var längesen med en dagens så det blir en sådan idag nedanför. Kolla in lite då och då så kanske jag lägger upp lite saker. Har funderat länge på frågestunden men tror jag tar den i slutet av veckan, alltså söndag kväll kanske eller något sånt så kika in lite då och då, ha en mysig fredag!

Ska döma hela helgen så blir inte mycket updatering på dagarna utan senare på kvällarna. Och jag tror jag ska lägga mig tidigare ikväll eftersom jag vaknade 08.20 idag istället för 07.30 och vi skulle samlas 08.45 så tummen ner för mig! Får sluta med sena nätter vid datorn men det är svårt, hehe.

Dagens


svar till frida

Jag märkte att jag visst inte hade sett sista avsnittet utan näst sista avsnittet av Grey's anatomy men hade inte sett den heller så det gjorde ju inget men här har du länkarna till både näst sista och sista avsnitten, hoppas jag på i alla fall:

Näst sista? Season 6 Episode 23
http://abc.go.com/watch/greys-anatomy/SH559058/VD5563893/sanctuary-finale-part-1

Sista? Season 6 Episode 24
http://abc.go.com/watch/greys-anatomy/SH559058/VD5563951/death-and-all-his-friends-finale-part-2

Hoppas det funkar eller att det är som jag säger för jag kan ju egentligen inte veta vilken som är den sista eftersom jag inte sett dom två sista avsnitten på tv men försök du förstår nog mer än mig, godnatt allesammans!

krabbbbor!

DAGEN I BILDER































ÄVEN JOSSAN HAR BLIVIT BRUN, KOLLA RANDEN!





















Jesse Williams från Grey's anatomy

KOLLA ÖGONEN! Kolla sista avsnitt av Grey's anatomy på datan eftersom jag inte hann se den på tvn och åhh gud va det var spännande, låg och spände mig hela tiden helt sjukt va bra serie! GODNATT




KÄRLEEK PÅ G!





Just kollat färdigt filmen "Raise your voice", hur bra som helst men rätt så gammal men ett bra film tips till er som gillar kärleksfilmer som man får lite rysningar av. Nu vill man bara ha någon här brevid sig som man kan krama om men får nöja mig med min älskling (mobilen). Godnatt allesammans, ser även ut att bli en frågestund någon gång denna vecka skulle jag tro så kolla in, tummen upp för mina läsare!









förkyld = slappis = film mys





huvudet sprängs

Sitter hemma med Carlgren som kommit ända hit ifrån Lysekil. Vi har solat men inte badat eftersom vi båda är förkylda. Lagat lasagne som det blev till middag idag och nu så ska jag snart lämna av henne i stan eftersom hon ska till beach-party och jag ska stanna hemma tyvärr eftersom jag är så sjukt seg och har ont i huvudet, fast egentligen så har jag inget fritidskort heller så. Mamma min fråga mig om jag ville ha ett fritidskort men jag tyckte att jag inte kommer ha användning för det ändå eftersom jag har sommarjobb i 5 veckor. Aja hur som helst så slänger jag upp några down låtar som jag gillar starkt! Har snott dessa låtar på Tjirrevirres mys lista svin skön musiksmak. Filmkväll senare med mig själv, pusss på er!




vädret för våran lilla stad


en dag hos jennipenni

Idag var jag för första gången hemma hos min beste jennipenni, Jennifer bodde så fint så och det var inte det ända bra även vädret var på topp! Vi tog oss en cykeltur till havet där vi doppa oss en gång i alla fall. Vi laga mat, kolla gamla skolkataloger haha och kolla film. Jag har även lånat TUSEN tals filmer nu känns det som så om regnet vill hälsa på så sätter jag på lite film istället eller så kanske jag helt enkelt bara vill mysa någon dag till någon film, bra tips för en kall sommarkväll, sätt på en film!

Jo jo jo jag ska träna men jag är ju förkyld och är yr och då är det inte kul att ta sig en springtur så kör lite styrka idag hade jag tänkt + en massa städ i mitt rum! åh vill gråta en skvätt för jag orkar ingentingen nu för tiden aja hur som helst så ska jag försöka fixa en frågestund senare och hoppas på att få några frågor eller snälla kommentarer, puss på er alla för nu har sommaren börjat!








pinsamt

Hetsig dag idag och ja jag fick med mig lite hem ifrån shopping i göteborg i alla fall, kolla längre ner. Är helt slut så orkar inte blogga faktiskt har sjukt ont i huvudet också. Men måste säga att det är ruskigt pinsamt att ingen vill eller vågar kommentera min lilla blogg, blir lite ledsen i ögat men men gillar att det är någolunda många inne på min blogg och läser och får bra feedback i verkligheten i alla fall men godnatt för denna måndag!

Grattis min kusse som fyller 11 idag också! 
 








Ljusa jeans shorts ifrån BikBok - 249 kr



Röd hoodtröja ifrån BikBok - 199 kr



Linne ifrån Monki - 180 kr nu 90 kr









Take it easy

Blev en tur till André och kolla fotboll med han och läckan med hellberg, sen tog vi oss ett dopp på mollön, VARMT ! Sen åkte jag och Hellberg hem till henne och då kom Fridisen och vi bakade kladdkaka och kolla filmen på 3an? Prinsen och jag 2, fast hann inte se färdigt den eftersom jag var tvungen att åka hem och duscha kände jag eftersom vi ska till Göteborg imorgon vid 09:09 tåget.

Jag, Hellberg, Vicki och Lina tar tåget till Göteborg för lite shopping kanske? sen vid 17:30 domarkurs i staden och sen kalas till min kusse som fyller 11? haha är inte så bra med åldrar. Så det blir en hetsig dag imorgon men säkert jätte bra. Men godnatt allihop, har en liten liten fråga som jag undrar till er som läser, tycker ni att jag ska en gång då ni kan få fråga mig precis vad ni vill? ni vet jag älskar kommentarer och frågor, NATTI NATT!

 



























go morrn

Ja nu har även jag vaknat efter att ha sovit ut efter en go och lång kväll med hellbergaren, tummen upp för min going! Möla massa choklad och sjöng schlager och ja jag förlora stort. Smaka den nya Polka marabou och självklart käka vi Apelsinkrokant, eller hur det nu stavas, jätte go var Polka i alla fall värd att testa! 

Vart tog det fina vädret vägen? Aja inget bad för mig idag då, vad händer nu då? jo får dra på mig kläder och åka någonstans. Ha en härlig söndag allihopa för imorgon är vi lediga! 

detta är inte din choklad bigE (syster min) har köpt den alldeles själv förstår du.

 

no time to forgive

Who's gonna make my decisions
when I can't make'em on my own




slappis

Det regnar inte längre i alla fall men det kommer väll tillbaka om ett litet tag och jag ska bara slappa denna lördagen hade jag tänkt. Senare drar jag nog till Hellberg och kollar film med henne, vicki och lina. Men nu ska jag in i duschen hade jag tänkt och sedan käka lite så ha en bra dag HEJ!

HEJ HEJ SOMMAR, om någon vecka eller två kommer jag förstå att det är sommarlov och det är då jag börjar sommarjobba, härligt! Slänger upp en sommar bild ifrån förra sommaren. Solen kommer fram denna veckan i alla fall, hoppas på en bra början av sommarlovet.


skolavslutningen från morgon till kväll























































AVSLUTAR MED ATT SÄGA TACK ALLA FÖR EN TOPPEN AVSLUTNING! vissa bilder snodda utav sebastian.

SKOLAVSLUTNING


























klartt och färdigt

* Tränat - check
* Kvällsmat - check
* Duschat - check
* Målat naglarna - check
* Skrivit kort - check
* Krypit ner i sängen - check
* Sjukt galet taggad för imorgon - CHECK

Ja nu är det bara att sova gott och gå upp TIDIGT imorgon då menar jag inte överdrivet tidigt bara för att jag använde stora bokstäver utan för att jag har försovit mig 2 gånger denna vecka, inte helt okej på skolavslutningen kanske. Plus att jag måste vara pigg imorgon kväll elle?! Ja nu får jag sova massa pussar på er som läser och vet ni vad? jag ÄLSKAR KOMMENTARER som är snäll då, sov så gott och dröm söta drömmar för det ska jag, FRIDAY NIGHT TOMORROW!

Förr förra sommaren, en liten vild bild slänger jag upp!


otrolig dag

Kom hem från skola för en stund sen, sista skoldagen för imorgon är det skolavslutning! Ja dagen har INTE varit otrolig faktiskt varit rätt seg och tråkig. Blev även ingen stafett för våran klass idag heller för att vissa inte ville vara med men det är väll helt okej då men grattis till dom som vann SP08A men SP09A ställde upp med ett gott lag, kolla den snea filmen längre ner för sista stafetten man hör även en going till idrottslärare? i bakgrunden som drar lite vitsar. Nu ska jag nog åka och handla lite med mamma min och sen får jag väll träna eftersom det inte blev av igår. Hejsvejs!

Dagens längre ner





ja men jo

Hitta inget speciellt på torps shoppingyra direkt, masssor med folk i alla fall för ingenting! Det var precis som vanligt i affärerna bara massa folk, så himla onödigt och så långa köer. Men men jag fick i alla fall en grej ifrån jag vill ha grejer, en tight kjol ifrån h&m bilden längre ner. Har inte så mycket mer att säga för idag bara att sova nu och tagga för sista skoldagen med staffet! och om inte det är nog med taggning så taggar vi för FREDDAG! Natti natt pusss.


shoppingyra på torp

Nu sitter jag hemma hos Hellberg och ska snart dra till torp för att kolla lite kläder och skor och mycket mer. Kan ju också tillägga att det blev ingen träning, vi åkte dit och då stog det att det inte var någon träning idag och ja då var det bara att åka hem igen. Men nu ska vi på shoppingtur i alla fall, update senare kanske, kössen.


åhhh men åhhh

Ja idag var ju mitt viktiga prov i matte och jaa vad händer då? hanna lilla försover sig, typsikt mig med att försova mig och jag vakna till och trodde jag smsa med någon och kolla klockan och det stog 08:30! Trodde jag skulle dööö! Drog på mig några kläder och stack till skolan, hann inte ens med frukosten och självklart kommer jag in i klassrummet och sätter mig ner och kollar på provet och det är SVIN svårt! Min hjärna exploderade verkligen, aja bara att vänta på resultatet nu då.

Dagen ska fortsätta med att träna om 5 timmar ungefär med Hellberg och innan det får jag väll slappa och försöka bli lite proffs på blogg tänkte jag mig, hur det nu ska gå får vi se. Imorgon är det sista skoldagen innan skolavslutningen och då ska vi hela Agneberg köra någon idrotts grej och självklart ställer man upp för klassen och ska köra staffet! Kul det kommer bli för alla andra och se när jag gör bort mig, jojo jätte skojj! Ha en fortsatt go dag, trots vädret pusss.

I måndags hade jag och hellberg lite skojj.


äntligen

Ja nu har jag äntligen gjort färdigt min skolavslutnings kjol, blev sådär nöjd faktiskt för den blev lite tight. MEN gu vad det regnar nu, fast det är mysigt!

Har även kollat lite Ugly Betty förut och senare får jag kolla dubbel avsnitten av Cougar town men nu måste jag plugga lite matte. Godnatt och dröm sött inte som jag som alltid drömmer konstiga drömmar!

Slänger upp några låtar ifrån min sommaaaar spotify lista längre ner! Någon mer go sommar låt kommentera och tipsa mig gärna, det gillas!







DISS

Jag älskar H&M MEN detta blir en diss för alla som inte fått sin beställning, inklusive mina två väninnor som beställt svin snygga skor ifrån H&M för hur längesen som helst, fick sin beställning i början av maj tror jag men fick då inte med skorna! Ena väninnan ringde då H&M igår och fråga när dom kommer eftersom man planerat att få dom nu för ett långt tag sen, då säger H&M att det ska ta ännu längre tid och att dom är ledsna men NEJ fyfan va dåligt! Då kunde dom åtminstonde skrivit ett brev om det istället för att man går och väntar. DISSAR detta!

Och måste även dissa lite smått en hårfärg som min syster köpte. Egentligen inte en så stor grej kan jag tycka men ändå dåligt, det var det att hon köpte en färg efter både baksidan och bilden på förpackningen, självklart gör man det när man ska färga håret själv. När hon kommer hem och ska öppna förpackningen ramla en förpackning av och bakom det så är en annan förpackning som inte ser likadan ut. Först såg den ut ungefär som på bilden längre ner med Pernilla Wahlgren men sen andra förpackningen var en annan hårmodell. Visst det var ju inte jätte stor skillnad på hårfärgen i sig men färgen på bilderna var faktiskt olika nyanser/färger, dåligt att luras inom handel faktiskt men smart utav dom kanske? kanske inte? dom förlorar efter ett tag.

Aja hur som helst var det bara detta jag ville dissa lite smått!


blandat som jag vill ha! SOMMAR


najs eller ?

Ja idag blev det ingen sovmorgon, skolan börja 08:30 men slutade faktiskt 10:10 så vad ska man säga, ONLY 3 dagar kvar knappt det! Blev bjudna på goa muffins idag utav några i våran klass som varit duktiga och bakat jätte fina cupcakes? kanske man ska säga, kolla bild längre ner. Dock fick man något ont i magen så ligger hemma i sängen nu och har lite smått ont ja men dom var jätte fina och goa ändå så det var värt det! Vi fick även reda på 5 betyg från 5 avslutade kurser men om ni är nyfikna på hur bra? elle dåliga? betyg jag hade så kolla in efter skolavslutningen då kanske jag lägger upp alla mina avslutade kursbetyg.

Sista provet imorgon i matte som gäller då och som jag måste få bra på annars är jag dödens, gör det för mig själv alltså men vill ju ha bra. Bara sätta igång och plugga, sen får jag sätta mig vid symaskinen och sy min kjol, usch vad jag inte orkar det men har ju hela dagen på mig så. Ha en fortsatt grym dag elle om inte gör den bättre, pusss!

Dagens längre ner






händelserik dag?

Nej idag har det inte hänt mycket, tog mig en cykeltur i morse klockan 10:00 till miss Hellberg som sedan drog vidare till Friskis och Svettis och körde gym med Läckan. Stack hem till Hellberg och gjorde goo pastasallad och tyvärr kolakakor, typiskt oss att baka elle laga mat! Cyklade självklart hem sen och åh va jag aldrig mer kommer göra om det, väldans vad det skulle vara jobbigare än åt det andra hållet då! Var ju helt svettig när man kom innanför dörren, aa det va ett träningspass som kallas duga!

Nu sitter jag här i min säng och fixar ihop en spotify lista för fredag då jag hoppas på en RIKTIGT galen kväll! SOMMARLOV på fredag efter 10? 11? wihoo, längtar så jag dör! Nu måste jag städa så jag slipper det imorgon och kan träna, plugga och sy min kjol kanske? Sista provet nu innan lovet är på onsdag då sista matte provet är eftersom jag vill ha bättre betyg så får se hur det går, matte är lite av ett favorit ämne för mig så får kämpa in i det sista. Fortsätt kvällen och be till Gud om fint väder på fredag, vem vet det kanske blir som idag bara ändras om?!

Haha den var god även hur den än ser ut!

Dagens längre ner -
Byxorna är avklippta mjukisbyxor hur enkelt och gött att använda som helst.





NATIONALDAGEN

Ja idag fick jag banemej se en traditionell grej på Gustafsberg en snabbis, inget att kolla på tyckte jag men glassen var go i alla fall. När jag kom hem fixade jag, KOCKEN HANNA, grillat med klyftpotatis och sås mumma! Nu blir det dega framför datan och kanske lite plugg får se om jag orkar, update imorgon igen ciao ciao.















gustafsberg

Drar mig en snabbis till Gustafsberg med mammsen och hennes sambo, bye bye.

Sveriges nationaldag

Ja idag är det den 6/6 alltså Sveriges nationaldag, även kallad svenska flaggans dag. Idag står "solen som spö i backen" som man säger på norrländska, bara att gå ut i solen och njuta av det fina vädret eftersom det verkar som detta blir den sista dagen med sol sen får vi vänta en vecka tills solen kommer igen, tyvärr men så ser det ut att bli. Aja hur som helst ska jag dra mig utåt och sola lite så vi höres senare med en update.

Dagens - enkel






tummen ner för vädret

Ligger i sängen efter att ha blivit väckt som vanligt, något störande! Värdet verkar hålla i sig fortfarande för studenternas vecka även om det är söndag nu, men imorgon då vi har våran sista vecka ja då ska vädret banemej vara tummen ner!




Jätte skojj verkligen, jätte! Hoppas verkligen allt bara ändras om till SOL en veckan till! Ha en härlig dag, och nu ska jag ta mig en frukost!

BLIR GALEN

Hörde en låt på radion idag vid halv åtta ungefär på bandit rock och jag vet ju inte vad låten heter! Kan låten i huvudet men kan ju inte texten, den är svin känd men åhh va jag blir galen! Låter som Green Day men det är det inte åhh aja godnatt och kommentera mera är ni gulliga är alltid roligt med kommentarer som är snälla eller frågor kössen



pappa dag

Ja idag blev det en hel dag hemma hos min lilla pappa som jag inte träffat på jätte länge. Hade även inte kollat in det nybyggda huset så det blev en tur dit och käka riktigt go mat. Vi hade lite försenade kalas för mig och syster min så vi hade lite kalas vi i familjen. Tack för presenterna säger jag igen! Bara lite ovanligt för mig att "fylla" år när det är sommar men det var något annorlunda.

Nu sitter jag bara här hemma framför datan och degar blir till en degar kväll ikväll, fast det är skönt det med. Kan även säga att B har bruttit mot vårat H&B:s diet så nu ska jag och B göra alla sakerna på Åhus beachhandboll festival ihop istället och jag längtar bara så hääääääär mycket till sommaren och allt skojj! Men snart säger jag bara, snart!

Tog även min första isglass för sommaren idag, slänger upp lite bilder från dagen!

TWISTER, tummen upp! och dagens outfit längre ner.









på stranden fredagen 4/6

Vi drog oss till mollön jag och Hellberg för att träffa några boys. Ja jag bada för tredje gången detta året! Sedan drog vi hem till mig, jag och Hellberg och hade lite saker för oss tills vi sedan drog oss ner till skeppan där några folk var så skulle vi spela vollyboll eller rättare sagt "dra" med folk till landbadet för att spela men vi blev två lag, men det var bara jag som tyckte det var kul, haha lyckat? nej men go kväll istället för att sitta hemma och dega i alla fall som jag gör just nu!

Aja hur som helst är det bara BARA 6 dagar kvar till vi slutar skolan fast bara 4 dagar i skolan för min del, för jag är ledig på måndag. Passar även på att lägga upp ett sne klipp på Läckan när han gör sin "snygga" bakåt vålt på mollön.


studenten erik och syster








































till stranden

Nu har jag hjälpt till med massa saker efter allt igår. Hade en riktigt go dag/kväll igår, något varmt och massa myggor men toppen och grattis ännu en gång till alla studenterna! Men bilder och sånt kommer senare idag hoppas jag för just nu ska jag ut med några kompisar till stranden och bada. Ha en härlig sommardag!

 

student dags

Ja nu är det "äntligen" systerns tur att ta student, wihoo för hennes skull och nästa blir väll flytta? nej då älskar mig syster och hoppas hon stannar här hemma så länge hon vill. Ville bara säga till er att idag ska vi ha student fest och jag LOVAR att updatera med massa bilder när allt är över! Men nu får jag fortsätta göra i ordning mig annars lär jag inte hinna, grattis på er alla STUDENTER!






överraskningen till snäckan

Började dagen med att försova sig, typsikt! Men inte så lätt kanske att vakna när man drömmer så himla söta drömmar. Fick skynda mig till skolan och ha matematik den tiden som blev över. Sedan kom min lilla "överraskning" som Hellberg och Jennifer hade kommit på att ta en cykel tur ut till caféet snäckan, eftersom vi hade en rast på 2 ½ timme, även Sebbe hängde med. Blev en riktigt lyckad överraskning förutom att jag fick veta överraskningen innan vi åkte, men det kanske inte var så konstigt eftersom jag ändå skulle cykla dit ut borde jag förstått det. Många fina bilder blev det, bara att checka in dom nedanför.

Kom hem med världens huvudvärk, tror för att det är så sjukt varmt, men hur som helst slappa jag för att jag trodde jag skulle ut och ta mig ett bad med några goingar men nej då kom jag på att jag skulle på sommarjobbs möte när klockan var 15:30 och jag skulle vara där 16:00. Fick stressa dit eftersom man vill inte komma sent när man inte har någon aning om vart man ska eller vilka som ska komma. Men mötet gick kanoners, tummen upp för att jag vill börja mitt sommarlov och börja sommarjobba, weird men så är det! Träffa för första gången min barndoms kompis som jag inte träffat sen jag var 5 år gammal tror jag. Fick snacka en liten snabbis med henne och det var helt sjukt att jag känner igen henne efter så länge, kul var det i alla fall att få träffa henne.

Nu blir det att kanske hitta på ett litet tal för syster min som tar studenten imorgon, bye bye !
























































blandat med gamla goingar!



























































sister










hot stuff

Jo men visst är det varmt nu? Har legat ute och gassat i solen med spotifylistan sen jag sluta skolan vid 13:40. Älskar sommar!

Men något som är lite läskigt när man ligger här ute och solar kör några bilar i 20 km/h när dom annars kör i 50 km/h, menar alltså tillexempel bilen som åkte förbi minst 8 gånger i en vit skåpbil som körde i 10 km/h och kolla efter oss igår, visst ligger man kanske lite naket med bikini men man borde väll kunna sola ute, jag bor inte så centralt heller så det borde inte vara någon farligt att gå ut med bikini. Aa det var rätt äckligt, en gammal gubbe! Så idag la jag mig längre ner där inga kollar.

Hur som helst ska jag hjälpa till med förberedelserna inför studenten på torsdag så får väll hälpa folket nu då.












sommarlov om 10 dagar

Ja idag var jag duktig som orkade gå ut och springa i morse. Dagen idag kommer bli hur go som helst och det syns på vädret att det kommer bli hur härlig sommar som helst! Men nu ska jag försöka ta mig till skolan så ni får kolla in senare då det kommer update, ha er en underbar dag!

STUDENTEN OM 2 DAGAR

Dagens




RSS 2.0