efter en stekar dag

Idag började dagen att gå en pomenix med Hellberg och sedan en go frukost. Vi gick sedan ut och la oss i 3 timmar på studsmattan och bara stekte. Efter stekningen fortsatte jag och Hellberg steka mat inne, så bra kockar som vi är! Efter maten gjorde jag nästan klart min kjol som jag ska ha på studenten, blev riktigt nöjd, resultatet nedanför.

Imorgon blir det sovmorgon och en springtur kanske innan skolan, vi börjar klockan 12:00 och slutar vid två eller något, finns inget bättre än dessa sista dagarna i skolan.

Sommaren kommer bli sanslöst skojj, längtar så in i bomben!

Men nu får jag ta och lägga mig godnatt på er, och bilder ifrån i lördagskväll får vi se när dom dyker upp.

Bilden längst ner är kläderna jag köpte i lördags när jag var på torp btw!






filmdags


Nu är det dags för lite film visning.

Första filmen handlar om en 2 åring som röker 40 ciggareter per DAG, helt sjukt!





Detta är filmklippet ifrån i lördagskväll, SOMMAR MED GYLLENETIDER är bäst!


stekar dagen

Ligger just nu ute med Hellberg och steker i solen till filmen bröllops fotografen. Vi är ju faktiskt färdiga med nästan allt arbete i skolan så vi är lediga idag, hur gott som helst. Update senare ska försöka få in mer bilder från i lördags då, ha en go måndag!

snabb update lördag/söndag

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft en slapp dag med Hellbergaren efter en riktigt go kväll igår med grillning, musik, dans och kubb, och självklart med gott folk! Blev massa bilder och även en goo sommar film som kommer senare. Men nu sitter jag och Hellberg här hemma och ser filmen "Så olika", så ha en fortsatt go söndagskväll. Själv är man ledig imorgon så blir update imorgon, godnatt!

Slänger upp bilder från igår, men mer kommer någon annan dag!

Första bilden snodd utav lina.












morgon promenad

Gick upp vid 09:15 tog på mig och gick ut och gick en ca 25 minuters promenad, hur gott som helst! Trodde det skulle regna så tog på mig en del kläder och regnjackan men när jag väll gick ut kom det vackra vädret och nu skiner solen. Jag hade go musik i lurarna och bara gick och tänkte hela vägen, kändes som jag gick i max 10 minuter, fast inte när man kom in sen då var man väldigt varmt men som sagt så för dom som vill veta detta så förbränner det mer om man går ut och går på morgonen innan man ätit och sen komma in och ta sig en härlig lördagsfrukost!

Min dag fortsätter med att åka till torp med goingarna Hellberg, Vicki och Lina. Och ikväll ska det grillllas, vi och några grabbar. Det ska bli mycket musik, dans och kubb? Jag och Hellberg förväntar oss i alla fall dansuppvisningar ikväll på gräsmattan! Update senare får vi hoppas och om inte kommer det nog bilder imorgon ifrån kvällen!

Imorgon blir det sovmorgon och kanske kolla fotboll klockan 15:00 imorgon på Fridhem, IFK Uddevalla mot Djurgårdens IF men vi får se på det.

Nu ska jag ta mig en go lördagsfrukost så ha en himla trevlig lördag nu och så slänger jag upp en bra låt också!

Princess - Jay Kay


Frankrike, med bidraget "Alllez Olla Olé" som framförs av Jessy Matador




Ingen schlager här inte men sjukt go för att vara med i finalen i Eurovision Song Contest 2010, värt att lyssna på! Vem vinner imorgon?

Dagen i bilder - bullbak och tacos med Hellbergaren













































GODNATT ALLESAMMANS UPDATE IMORGON!


Anna Bergendahl

Ja jag har sagt det hela tiden inte illa menat mot Anna Bergendahl så men med den låten och det uppträdandet kunde dom aldrig komma till finalen! Låten är för vardaglig men bra men den hör inte till eurovision tycker jag men Anna var faktiskt bra. Har sagt det hela tiden och säger det igen, det är ingen idé!

NATTI NATTI

kan detta stämma?


enkla men snygga saker


älskar kommentarer

Så himla härligt att jag inte är ensam om att vara riktigt dålig förlorare. Trodde inte att jag var ensam men att vara extremt fokuserad som jag är när jag gör vissa grejer är det inte många som är, eller hur högt ropa jag inte idag i klassrummet? blev faktiskt förvånad själv! Aja hur som helst så älskar jag att ni börjar kommentera mer, hehe tummen upp!


2 Chines Boys - sjukt grymma mimmar!


sweet - for baby








cooler than me

Nu är det dags för ett litet inlägg nu efter skolan. Kan ju först berätta att min skoladag har varit irriterande på mig själv, jag är så SJUKT dålig förlorare! Först förlora vi i brännboll mot Öppnaprogrammet och sen losar våran grupp i klassen på en himla barnslig lek egentligen och jag blir så förbannad! Pinsam att vara så inne i ett barnsligt spel men det var verkligen frustrerande haha! Skrattar åt mig själv just nu, så patetiskt.

Hur som helst gick väl naturkunskapsprovet helt okej får vänta på resultatet bara, annars har det inte hänt mycket mer idag. Hade en rast på 2 timmar och 15 min idag och då blev det en skojjig sväng i staden med några goa vänner.

Men just nu ligger jag ute på studsmattan och solar mig även fast det blåser lite kallt ibland, men vill man få färg får man ligga ute och ta med sig datan istället för att sitta inne och dega som jag så himla ofta gör ändå. Mer än detta lär inte hända idag  för idag blir det slappt, riktigt riktigt slappt! Härligt med sånna dagar också och imorgon är det ju faktiskt FREDAGS MYS!

Förresten någon som vet en go parfym, isånna fall tipsa gärna!  

Dagens






sleep well, nighty

well I guess it would be nice
if I could touch your body
I know not everybody has got a body like you
But I've got to think twice
before I give my heart away
and I know all the games you play,
cuz I play them too.


pinsam fail

Ja nu har jag varit ute och sprungit och kört lite styrka i det fina vädret och allt gick ju galant tills jag kom till hälften av min spring runda då en incident inträffade mig, typsikt mig att aldrig tänka på vad som kan hända! Hur som helst denna lilla jobbiga/pinsamma incidenten gjorde min träning lite segare men körde på ändå. För dom som är nyfikna var min lilla incident kan vara kan jag då svara att den är alldeles för pinsam för att berättas!

Nu väntas läxläsning + en underbar och härlig dusch!

Kommentera så mycket ni vill, men kom gärna med snälla kommentarer det uppskattas, tummen upp för er!

Slänger upp en gammal bild, ja jag kom på att tänka på att jag måste börja med min kjol idag! och den kjolen på bilden har min syster gjort så kom och tänka på det då, hehe!


cuz I gotta have faith

Vakna till vid soffan förut och tänkte " va fan är klockan? " för jag måste hinna med lite saker idag och då är det inte bra att sova upp i allt detta! Har ju naturen jag måste läsa på och jag måste springa av mig lite så får fram med spring skorna, gör en go spring lista och så drar jag sen.

Men först fick jag skriva lite till er, glöm inte Grey's anatomy i kväll klockan 21:00 på kanal 5. Nu blir det att sticka ut i det fina vädret som det helt plötsligt hade blivit när man öppnade ögonen, slänger upp en dagens och en go låt jag börja tänka på förut en gammal men go låt! Slänger på mig skorna och sticker ut i det fina vädret haaajdaaa på er!

Dagens






gästbloggs inlägg

Tjenaaaa alena!

Det är underbara Jennie som skriver, sitter i skolan och degar tillsammans med mina brudar! Vi har lite svenska genomgång som verkligen suger, tur att jag tog mig en fet chokladmuffins förut innan lektionen så jag klarar mig, annars skulle ju inte Språng överlevt...

Tänkte skriva om goa Hanna, fan va go hon är. Hon gör fan mina dagar kan jag tala om, hon är så rar, älskar hela henne, så jävla underbar!!! Ah och ni som inte fattar nu så menar jag ju såklart Hanna Hellberg...Språng är ju helt okej hon med..Ne men Hanna Språng, fan vilken go brud! Det är en man kan lita på och ja säga nästan allt till, det är min lilla negerbolls hanna det.
Men alla får ha ett bra liv, och fortsätt kolla Hannas grymma blogg!!! 

PUSSSSSSSSSSSSSS from Jennieeeee !!!!!!!



Bässssssssssssst ! köss haj

händer <3

Vet inte om jag blivit tokig men kan man bli kär i händer? haha. Blev just kär i några händer i alla fall sån är jag. Men skulle faktiskt mest bara säga godnatt till er puss och tack alla som kollar in, idag var det rekord även om jag inte har jätte många besökare men för en amatör bloggare som mig så är det väll bra pusss och godnatt!


Kolla in!





Gör ett inlägg här om en blogg jag läser dagligen! Viktoria skriver om sitt vardagsliv som handlar om allt ifrån hälsosamma tips till mode och självklart mycket mer. Kollar in hennes blogg dagligen och det tycker jag ni också ska göra, faktiskt en utav dom bloggar jag läst längst och mest. Klicka här eller på bilden för att kika in hennes blogg. 






plugg

Jaa alla tjötar om massa plugg nu i slutet av skolan men då kommer jag som själv tycker det är svin jobbigt som bara har 3 urenkla prov kvar, ska nog inte säga något då. Går en super duper soft linje egentligen tycker jag själv, men det blir väll mer i 2:an gissar jag på.

Blev ingen prominix idag så gjorde några få situps i alla fall och som sagt det räcker att lägga några minuter per dag.

Kort dag idag 12:00 - 13:40, tummen upp! Hellberg hängde med hem hit och vi satte på "Sommaren med Göran" sedan blev vi så sjukt hungriga så vi lagade världens goaste, aa vet inte vad vi ska kalla det makaroner/köttfärs/ostsås HUR GOTT SOM HELST! Kockarna Hannax2 assa, woow va goott! Filmen var inte så pjåkig den heller den var väll hyfsat bra, men är sugen på att kolla på Stockholmboogie igen svin goo film! Bra film tips verkligen, handlar om en sommarkväll i stockholm där man får följa två killar som har både en härlig men händelserik kväll med fester och slagsmål. Kanske inte låter jätte bra men jag tycker verkligen den är härlig så varför inte få den ett försök.

Nu får jag sätta igång att läsa min "svåra" turism läxa tillsammans med mina favo tvprogram på kanal 5 från 20:00 - 22:30, Ugly Betty, Desperate housewives och Cougar town, mumsigt!

Dagens




frulle dags

Blev ingen promenad med mamma idag, hon kom på att hon hade andra planer så det blir en frulle med henne istället. Kommer med ett snabbt inlägg senare, hejsvejs!


22 anledningar att ligga med en handbollstjej

1. Har minst 7 olika positioner och massvis med rörelser.
2. Smidighet är våran starka sida
3. Vi klarar en lång tid med högt tempo
4. Har bra koll med händerna
5. Lätt klätt är bäst
6. Blir grymt nöjd när man får ribba in
7. Jobbar alltid i lag
8. Vi får alltid kroppskontakt hur man än gör
9. Hand känslan är den bästa
10. Skriker och snackar när de verkligen gäller
11. Använder aldrig skydd men klarar sig ändå
12. Ju hårdare desto roligare
13. Tål hur mycket som hellst
14. Vi älskar det vi gör
15. Gör vi något går vi alltid in för 110%
16. Vi kan mer kombinationer än de flesta, ju fler som används desto mer går in.
17. Får vi en smäll reser vi oss upp och kör ännu hårdare
18. Korta har ingen chans
19. Vi kommer alltid i bra fart
20. Ju bättre pumpade desto bättre skott
21. Bortaplan får oss extra taggade
22. Jobbar alltid så det ska bli trångt för de som ska igenom


Haha en facebook grupp som gjort denna, tyckte den passade in riktigt bra eller? Men ska hålla mig till sanningen, jag är ju faktiskt ingen handbollstjej längre så detta inlägget var inte riktat mot mig utan bara som en rolig sak. Va bara tvungen att lägga in detta, godnatt era goingar!



stronger

Tog just en lång skön dusch efter en härlig joggingrunda. Lite styrka på det och jag var helt slut, känns verkligen att man slutat med handbollen men ångrar mig fortfarande inte att jag slutade. Efter duschen tänkte jag ta mig en hallon smoothie men då hade vi inte hallon hemma så då blev det inget.

Jag ska nu vara ärlig och erkänna att jag bruttit mot alla H&B:s diet regler, men ärligt hur ska jag kunna klara det? Det är nu det är grilltider och vem älskar inte POTATISSALLAD! Jag klarar helt enkelt inte av att äta hur nyttigt som helst men kan vara ärlig och säga att jag äter nyttig frukost och kvällsmat i stället. Jag lär ju få göra alla hårda straff nu men är nog inte ensam om att råka äta lite onyttigt nu när sommaren väl kommer. Som alla andra skriver och säger så säger jag också det då " Hellre fet än hungrig! ". Äter faktiskt bara godis på fredagar och lördagar så får hålla mig till det löftet i stället för det går mycket bättre. 

Imorgon morgon har jag sovmorgon till 12:00 igen så då hoppas jag att få med min älskade mamma ut på en promenad innan skolan. 

Kommentera eller fråga gärna mer pusss!

Bjuder på en bild ifrån att ha sprungit, jooobbigt och röd?




Monday morning

Sitter just nu och lyssnar på min spotify lista, lyssnar på monday morning med Melanie Fiona en riktigt bra låt. Har haft en vanlig måndags dag. Börja 12:00 hade datakunskap och trodde att jag var färdig men nej då hade våran grupp bara gjort halva uppgiften, typsikt! Sedan handels prat i en kvart eller något sen drog jag med Hellberg hem och tjöta om allt mellan himmel och jord och självklart spela vi kort och jag vann med 15 poäng. Vi spelade alltså 500 om ni vet vilket kortlekspel det är? svin skojj i alla fall. Sen skulle hon på sommarjobbs möte som jag ska på nästa vecka, hoppas det går bra för henne i alla fall.

Ska fortsätta dagen med att ta mig en springtur som inte blev av igår ska bara låta maten åka ner i magen. Efter det blir det en låååång härlig dusch, sen en läxläsning på några sidor! Men men nu är det bara 11 skoldagar kvar för mig så blir dessa tre prov denna veckan sen är det slut och hur gött är inte det!

Dagens


söndagen

Blev mycket sol och mycket flyttning och möblering idag, var helt slut när allt var färdigt och då var klockan kanske kvart över åtta så då hade jag missat Gossip girl. Får bli att kolla reprisen imorgon morgon i stället eftersom imorgon är det måndag och det är sovmorgon till 12:00, yeah! Fick några sol bilder i alla fall för det var inte jätte skojj att sola hela tiden. Hoppas vädret håller i sig till imorgon, godnatt sötisar!

Sola med syster min och kolla gärna in hennes blogg http://rawsienna.blogg.se/ 










steker

Sitter fortfarande och steker här på studsmattan, hur gött som helst ute nu! Snart blir det mat och en väntan på en mamma som ska komma och sen åker vi och hämtar lite grejer ifrån vårat gamla hus hos pappa som nu är sålt, snyft på ett sätt eftersom jag har växt upp i hela mitt liv i det huset men har ju inte varit hos pappa på hur länge som helst så ingen större skillnad ändå men ändå! Sen senare ikväll när det blivit lite svalare blir det nog en springtur. Men glöm absolut inte Gossip girl ikväll 19:00 på kanal 5 pusss


solar

Ligger just nu ute och solar med go musik update senare kössen!


Lördagen!

Vesst är jag trött nu kan jag meddela men ska allt skriva lite smått om vad som hänt den vackra lördagen som varit. Började med att åka hem till Hellbergarn där Frida också var och vi planerade lite smått resten av åhus beachfestival, hur gött som helst! Blev goa bilder på taket som ni ser längre ner, tummen upp snyggingar!

Vi tog cyklarna till ICA kvantum och köpte oss melon, mums! Sedan fortsatte vi till skeppsviken där Lina och Vicki låg och solade. Vi tog ett snabbt dopp och la oss för att sola då solen gick i moln, typsikt! Men efter ett tag fick vi lite sol i alla fall. Vi bestämde oss senare att en grill kväll hade varit gött så vi drog oss till ICA kvantum igen för att inhandla lite grillgrejer. Drog till Hellbergarn och stekte hamburgarna! Sedan fortsatte kvällen mycket bra, mycket bra. Goa flickor det! En vecka kvar till nästa helg nu bara, imorgon blir det bättre uppdatering! Sov sött för det ska jag efter en härlig dag.






















H&B:s måltid (Y)



Detta är min middag idag, mycket gott vare! Detta skulle jag kunna leva på, ett tag i alla fall. Hoppas jag har hållt mig till vad jag får äta och inte men så farligt är det inte om jag råkar käka någon kolhydrat. Kör inte direkt sten hårt på detta så att ni förstår, detta är ingen bantning av något sätt bara rent att äta nyttigt och inget skräpskit. Att äta rätt eller att inte äta kolhydrater gör så att du förbränner bättre när du väll tränar, så varför inte testa på tänkte jag. Hade inte klarat av det om jag gick i handbollen längre för då träna vi hårt hela tiden och då behöver man nästan äta kolhydrater också, men som sagt detta är ett test att se vad jag klarar.

Längtar till vårat nya kök (a)

Kolla in

http://existenz.se/out.php?id=24239


FIFA KVÄLL

Ikväll ja då blir det till att krossa Hellberg, Läckan och André på FIFA! Gu va tagggad jag är!

Vädret är ju inte det bästa fast det är faktiskt hyfsat varmt. Längtar sjukt mycket efter sommarlovet nu och konstigt nog längtar jag till att få sommarjobba, hmm weird! Men något som fick mig på ännu bättre humör det är min mamma + min mail. Nu tror jag starkt på ett laddat åhus beachfestival i sommar!

Känner mig riktigt stark faktiskt också som har klarat att käka frukost utan kolhydrater och utan mjölk, snyft för att inte kunna dricka mjölk men klara det, idag i alla fall. Åt gröt med vatten brevid! Jag vet det låter som det smaka för j*vligt och ja det var inte så jätte gott men kändes gott efteråt. Det är bara att kämpa ska inte förlora och behöva göra straffen, no no!

Nej nu ska jag tagga inför da FIFA kväll där jag absolut ska vara BARCA! Ska kolla in fuska.nu och försöka lära mig lite tricks och tips. Ha en SUPER DUPER trevlig fredag!

Förra årets Åhus bild!






H&B:s diet

Jag och en till ska testa att köra en diet där du inte får äta kolhydrater från den 21/5 börjar vi alltså idag. Och nej självklart är det inte vi som kommit på denna diet men vi har våra regler. Dom 2 första veckorna kommer vara jobbigast så för att hålla och att inte äta har vi satt straff!

Mat du får och icke får äta:

* Högst 2 glad mjölk /dag
* Ingen pasta, potatis, ris eller liknande
* inge bröd men får äta knäckebröd
* inge smör eller ost resten av påläggen får du äta
* all frukt förutom banan dom får du högst äta 2 / dag
* gröt fast utan mjölk eller sylt
* VATTEN får du dricka så mycket som helst
* olivolja och oljor är bra
* keso får man käka
* sallad och grönsaker får du käka hur mycket som helst
* inge sås
* ägg får du käka men max 2 äggulor / dag
* rotfrukter som morötter, lök, palsternacka osv.
* nötter förutom jordnötter
* INGA SÖTSAKER!

HÅRDA STRAFF om man äter något man inte får innan 11/6

* bada naken i bäveån
* halsa ett glas rent
* sitta på torget och spela instrument i 10 minuter med en mytskål

STRAFF efter 11/6 ska man på åhus festivalen göra detta ( inte lika hårda )

* lägga sig i någon annans tält tills den vaknar
* fråga 10 personer om fest
* kittla en hel rad med mest folk på läktaren
* Hälsa något i micken så som "jag vill bara meddela fan va skönt, solen står ju som spö i backen" eller "hej jag skulle vilja beställa en zingo, en varm" båda med norrländsk dialekt.
* kommer!

KLARAR JAG DETTA? vi får väll se!



Avslappning


FAIL

"Slet med jättepussel i sju år - upptäckte att en bit saknas." ifrån aftonbladet





glad om någon

Fick reda för en stund sen att vi ska ha kvar våran gamla goa klass + några ifrån c klassen, är faktiskt glad över det. Fick även reda på att efter matte nationella får vi gå hem, wihoo. Så blir update imorgon efter skolan då ni ska få läsa om H&B:s nya diet! Natti natt pussar


helt slut

Sitter just nu efter en lång och rätt seg dag och kollar på mönster till en kjol, ska nämligen sy mig en kjol hade jag tänkt, hur det nu ska gå. Har varit på Göksäter och köpt tyger kunde inte välja vilket tyg jag skulle ha så köpte båda så får bli två kjolar.

Sedan efter det har jag varit med Hellberg resten av dagen. Vi spela DRIV3R, Hellberg är grym! Vi skulle spelat fifa men hade inte spelet här hemma. Kanske blir en fifa kväll imorgon i stället. Innan Hellberg gick förut missa hon inte att säga att vi har matte nationela imorgon så nu ligger jag och tänker på det hela tiden.

Någon dag kanske det blir en gästbloggare också så kolla in lite då och då. Trött hanna som säger natti natt see you tomorrow köss!






goo dag

Hur gott väder som helst! Idag körde jag och Hellbergarn friskis och svettis, salen var så varm att jag tror aldrig jag svettats så mycket. Galet varmt har det varit idag så därför bestämde jag, Hellberg, Läckan och André att vi skulle ta oss ett dopp, något vi gjorde "några" gånger på Sunningen. Träffade en del goa tjejer och killar innan vi drog och handla oss lite grillgrejer på maxi. Finns väll inte så mycket mer att säga om denna kväll än att säga godnatt allesammans!






prov?

Sitter här och diskuterar om vi ska ha prov eller inte i turismen, hade jag ingen aning om att vi hade. Blir antagligen inget prov denna vecka i alla fall tack vare några goingar i klassen, DANKE! Blir kanske ett dopp i det blå i natt så updaterar kanske senare om hur det blev!


B.o.B ft.


fotbad

Nu har jag just lagt fötterna i ett fotbad, något som behövdes nu efter skavsår och ont i fötterna efter att gått barfota, inte så kul inte. Hur skönt som helst i vilket fall, ha en trevlig kväll!


lite gott och blandat ifrån H&M


on tv tonight

KANAL 5

Ugly Betty 20:00

Desperate Housewives 21:00

Cougar Town 21:55







strandpromenaden

Idag bestämde jag och Hellberg oss för att ta en skön "power walking" som slutade med skavsår. Förut var det till och med lite mer än 24 grader i skuggan, kan det stämma? tror allt att det kan stämma så sjukt varmt som det var förut. Härligt var det i alla fall med en liten promenad med Hellberg, riktigt go tjej det där.

Just nu så funderar jag och Hellberg på om vi ska köpa gymkort eller fortsätta med jympakort en månad till? lutar mest mot ett gymkort för en månad för min del.

Torsdag är vi lediga så hade tänkt att hitta på något skojj imorgon men vet inte riktigt än faktiskt.

























godmorgooon

Kör ett litet snabbt inlägg här, kommer update senare. Nu är jag klar för skolan, en mjukis dag idag. Jag hoppas solen kommer fram snart, blir så seg utav detta tråkiga väder. Men hur som helst jag hoppas ni får en bra dag jag behöver all lycka till som jag kan få inför min redovisning nu så, wish me luck!

Dagens
t-shirt somewear
trekvarts mjukisar Lindex











ERIK gud SCHELIN

Här är en go och glad liten kille som heter Erik Schelin. Inget fel på självförtroendet på denna kille inte, i alla fall har jag inte träffat en kille med bättre självförtroende. Han är inte 18 än men snart så kommer även denna lille killen springa runt på krogarna utan mig. Har haft mycket skoj med HA killen Erik faktiskt han är en härlig kille. Ärligt talat har jag ingen aning om vad jag ska skriva om Erik för det var han som bad mig göra detta inlägget. Nu vet jag inget mer jag kan skriva. Här har ni scteek Erik Schelin, och tjejer tyvärr, han är inte singel! Tycker Erik själv kan få gästblogga någon dag i stället, eller vad tycker du Erik?




vad vill du träna?

Vill du träna och få bort några kilon eller fett eller bara få muskler, då har jag skrivit ner vissa grejer du kan göra:

Magen:
Viktigt att träna magmusklerna eftersom det är magen/bålen som håller ryggen på plats, du får bättre hållning och förebygger skador. Tänk på att spänna hela bålen för att få bättre effekt. För att få en platt mage eller andra muskler nu inför sommaren börja med att göra:

* Situps - böj inte bara nacken utan gå nästan hela vägen, runt 45 grader.
* Plankan
* Låsas hålla en boll och vrida magen från sida till sida

Gör 10 - 15 repetioner på 3 set, lägg minst 5 min varje dag och du får en fin, platt mage inför sommaren.

Rumpan:
* Denna övningen är bra för både rumpa, lår och mage. Det är en form av ett rumplyft, du ligger på rygg på golvet med fötterna i golvet. Händerna vilar längst med sidan på kroppen. Nu lyfter du rumpan mot taket, spänner rumpan och låren så mycket du kan, och håller kvar några sekunder. Sedan sänker du långsamt ner rumpan mot golvet igen. Växla med att lyfta och sänka väldigt långsamt och göra det väldigt snabbt. Variera mellan ungefär tre olika hastigheter och spänn hela tiden rumpan och låren.

* Finns en övning där du gör utfall. Du lyfter upp ena benet mot magen sedan faller du ner i 90 grader mot golvet, sedan lyfter du upp benet mot magen igen och sen ner med benet och sen upprepa några gånger, sen bytar du ben.

Låren:
* Finns en övning som kallas "kissa hunden". Du står på alla fyra, precis som en hund, och gör precis som hunden gör när den kissar. Du lyfter ena benet, böjt ben, upp mot taket så högt du kan. Sänk ner benet utan att placera det i golvet igen och upprepa.

* För att få smalare lår är de bästa varianterna att köra power walking, jogging eller vanlig löpträning. Bästa är att träna på morgonen med tom mage för att få största effekt, spring runt 40 minuter varje gång.

* Styrketräning är bra för att förbränna fett på låren också.

* Knöböjningar.

* Svårt att förbränna låren, bästa sättet är att äta rätt och träna benövningar eller springa.

Lägg 5 minuter varje dag med lite övningar och du får en figur som passar dig. Hoppas jag gav er lite tips på bra träning nu, ha det bra!




just work it












tjeena

Nu snart blir det till att sätta sig på motioncykel och trampa. Inte världens roligaste men orkade inte springa ute idag. Har även en "stor" redovisning imorgon så det blir att öva en hel del på det också.

Sugen på en hallonsmoothie! Någon mer än jag? I sånna fall har du ett lätt och snabbt recept på en go smoothie:

Frukt/bär                              1 dl
Mjölk                                    1 dl
Yoghurt                                1 dl
Florsocker                            ½ msk
Is? om man känner för det 

 

Självklart kan du lägga i vad du vill i en smoothie och bara blanda! En riktigt enkel och ett enkelt sätt att bli mätt på, i alla fall för vissa man är självklart olika när det gäller mat eller dryck. Hoppas du gillar det! 

Lägger upp en utav dom låtarna jag kör på när jag tränar, nu kör vi!
 




SOVMORGON

Börjar klockan 12:00 som vanligt på måndagar så jag kör en segis morgon idag, hur skönt som helst. Men nu står jag och plattar håret och försöker komma på vad man kan ta på sig idag.

Idag hade jag tänkt att man kanske borde åka och träna men då visar det sig att dom håller på att renovera tills på onsdag och just på onsdag går mitt kort ut så typiskt. Men har ändå stor redovisning imorgon så jag lär öva på det i stället.

Det sägs att det ska bli riktigt fint denna veckan förutom på torsdag då det ska regna. Men resten av veckan kommer det vara mellan 12 - 22 grader, kan detta stämma? Idag skulle det också vara fint men verkar inte som att det är något vidare vackert väder. Men om nu det stämmer och solen tittar fram i veckan kanske sommarkläderna också kommer fram. Idag är det runt 17 skoldagar kvar om allt nu stämmer, tror till och med mindre. Ha en trevlig dag!

Dagens
oversize t-shirt ginatricot
byxor vero moda





2 - 0

Självklart vann ju IFK Lane, nej då inget självklart var det inte HAIF var riktigt bra dom med men Lane var snäppet bättre. Första målet kom efter drygt 10 min i första halvlek, andra målet kom efter 35 min i första. Riktigt bra match tyckte jag och Hellberg. Kul att kolla när vissa killkompisar spelar, men vet bara inte vad jag ska säga om domaren, det var riktigt dåligt idag faktist men men Lane vinner och gör det bra.

Men vart har det fina vädret tagit vägen? Men nu är det mindre än 4 veckor kvar i skolan, skönt! 


 


jude law yummi


john meyer just lovin it


möla

Nu är det bara jag, dator, tvn, godiset och chokladpuddingen resten av kvällen!











ost- och baconpaj

Jag kocken Hanna står nu och ska laga en go paj, hoppas jag lyckas. Blev inte alls mycket dömning idag så nu blir det mat sen bara möla godis och chokladpudding, busigt! Hoppas ni får en trevlig lördags kväll, puss

Sommaren är inte långt ifrån nu! gammal bild

 

de första tre doppen


friday night

Början av fredagen trodde jag att det skulle bli en segar dag hemma med film och möla bara men sen blev det en riktigt go kväll ändå. Goa killar och en riktigt go Hellberg tack för kvällen eller ska jag säga en go sångkväll allihopa, blev nästan lite karaoke där en stund. Och om inte det var bra så var det konstigt nog väldigt varmt igår hela dagen och kvällen så snart kanske sommar kläderna åker fram.

Idag blir det till att döma flickor-98 i handboll mellan 13:30 - 16:00 så kanske update efter det. Bilder ifrån när vi bada härom dagen kommer senare också. HA DET GOTT!

Här är en bild ifrån gårdagen på Läckan.

 


vacker dag?

Ligger fortfarande i sängen så har ingen aning om vad det är för väder ute än men kan väll gissa på att det är vackert. Jag är inte jätte sugen på att skriva så mycket just nu, förlåt men det kommer kanske bilder senare från igår när vi tog våra första tre dopp i havet och även när vi bada pool.

Resten av kvällen igår blev till att kolla Dear John, jag tycker den va svin bra förutom slutet då jag blev lite besviken. Men ska inte avslöja något för dom som inte sett den och vill göra det.

Idag får vi se vad som händer kanske en liten kort update senare vem vet.

Gamla sommar bilder.


vad händer idag?

Själv sitter man i sängen eftersom man vaknade för en liten stund sen. Varför vaknade hanna på en ledig dag klockan 09:30? Jo för hon ska med Hellberg och bada! Kanske blir första doppet ute annars blir det nog massa bad inomhus annars.

Update blir dålig efter detta inlägget kommer nog imorgon men kolla in gärna så mycket ni kan, det gillas.

Hoppas på att det blir maskerad fest ikväll? får se hur det blir med det men ha en riktigt bra dag för det ska jag, köss

Slänger upp en gammal bild jag hitta.


regn = mys

Visst är det dåligt väder men det är ju så sjukt mysigt, speciellt när man har ett sånt tak där man hör hur det smattrar mot taket! Varit på torp med busungarna Hellberg och Jennifer, hitta ingenting fast det gör man nästan aldrig på torp.

Nu börjar lille lovet som jag säger, ledig till måndag nu så härligt. Tyvärr händer inget mer än mys ikväll men får försöka hitta något imorgon istället. Som att dra med Hellberg och bada utomhus och inomhus till någon hon känner, hoppas på det i alla fall.

Tycker det är synd att min älskade mamma inte är hemma eftersom hon måste jobba annars hade jag bakat en STOR kladdkaka till henne,
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


tummen ner

Nationella gick ju inte som jag hade väntat mig, a-delen var mycket svårare än vad jag hade trott. Jag sitter just nu på min långa rast och gör ingenting så nu blir det nog snart att dra och käka GRÖT!
Slutar sent idag så update senare, ciao ciao

slänger upp en gammal bild på lina, mig och vicki.


nationella tomorrow

Visst borde man sitta och träna inför matte nationella som vi har imorgon men ärligt så orkar jag inte öva på något utav de nationella proven. Ingen idé att vara spänd eller överdriva om hur svårt det är. Det har varit lika svårt i alla år så nationella gör ingen förändring. Men får hoppas på det bästa imorgon i alla fall.

Missa inte alla tv program som kommer ikväll på kanal 5, först Ugly Betty 20:00, Desperate housewives 21:00 och Cougar town 21:55, en hel kväll vid tv som väntar nu så ha det gott!

snabbt inlägg

Godmorgon godmorgon, gör ett snabbt inlägg med att säga att idag blir det inte uppdatering försen senare eftersom efter skolan blir det gym med Hellberg och efter det ett domare möte inför junicupen. Slänger upp en bild på dagens outfit också. Kan säga också att designen lär ta ett tag tyvärr. Ha en bra dag


Outfit -
linne somewear
jeans ginatricot






film tips

Har inte kollat filmerna själv men vill jätte gärna se dom. Någon som har sett?

The Blind Side




Dear John




Maria Montazami

Hon är så himla skön, haha. Päivi säger en positiv kommentar till Maria och Maria svarar "jag tror jag får kramp" hon vet hur man uttrycker allt. Hela Marias familj hemma i Sverige pratar exakt likadant som henne, jag trodde först det var en dialekt.

Utan mitt läppstift känner jag mig naken, bar, exposed, rädd, nervös, hon är hur skön som helst. "Om jag nu är 44, något som jag nu är, hade jag inte velat dejta yngre killar". "Jag är fin i allt så det blir svårt att välja vad man ska ha på sig, hade jag varit ful i det mesta hade jag i alla fall varit fin i något".

Vad tycker ni om väskan?






mätt och go

Nu har jag varit på överby sen halv fem kom hem för en halvtimme sen kanske och då kan jag säga att jag var oerhört hungrig. Självklart får man goa baguetter med ost, skinka, sallad och paprika, mums! Sitter just nu helt utmattad och mätt medans jag kollar på sista avsnittet av Håkans bar, han är la för aa vad ska man säga, speciell? haha. Sedan klockan 21:00 blir det Svenska hollywood fruarna på kanal 3, missa inte! Sen blir det till att lägga sig och nana för imorgon blir det halv lång dag i skolan och sedan gym. Efter det ett möte på någon timme för oss handbolls domare. Ska försöka uppdatera någon gång senare ikväll kanske efter hollywood fruarna och även greja på min design som måste bli färdig snart. Slänger upp en bild på mig innan överby och även en bild på mitt enda inköp idag förutom lite student presenter.

Svart enkel bikini H&M






sovmorgon till 12 gör min dag

Idag är nog en utav de goaste dagarna på veckorna, handelsprogrammet överhuvudtaget är riktigt skojj. Men hur som helst så ska jag snart börja göra iordning mig och ta en härlig frukost. En härlig frukost börjar med K-special. I eftermiddag blir en sväng till överby, även om det inte va längesen jag var där och shoppade så kanske man får hem något till studenten eller skolavslutningen. Ha en bra dag för det ska jag

Dagensoutfit -
röda koftan lindex
vita blusen lindex
ett vitt linne utan axelband cubus (syns knappt)
ljusa jeans leggings ginatricot


comviq kompis

Tror jag dör när jag inte har kompis längre... aja får ta och köpa det imorgon eller någon som vet om man kan köpa sånt på internet utan att behöva ha abonnemang? hehe vore mycket enklare än att dra ner till någon affär varje gång. Aja nu blir det att måla om mina naglar eftersom någon på valborg målade över mitt andra nagellack med lila nagellack haha snyggt. Sovmorgon till 12 imorgon som vanligt, I see you then.

hemligt förhållande

Jag är så oerhört sugen på kladdkaka men nej nej sånt äter man inte längre no no! Men är hemligt förälskad i kladdkaka, den har något speciellt som ingen annan har. Den gör mig go och glad! Den har allt det där jag vill ha: den är rund, luktar gott och är brun. Just lovin it!


I wanna be a billionaire so fricking bad



bättre kvalité på spotify, sök på billionaire. Fick tips av en facebook vän, om man kan säga så, om denna låt och den är riktigt go faktiskt, så tack till honom.

seger

Matchen slutade 3 - 0 till IFK Lane. Gjorde första målet efter 14 min in i andra halvlek, andra målet kom 15 min efter det och tredje målet kom 10 min efter deras andra. Kan säga att jag börjar förstå mer och mer om vad offside är men känns som jag inte är den enda som inte förstog det idag på matchen, IFK Lane hade massa chanser men offside rätt ofta. Nu blir det go mat och glöm inte Gossip girl på kanal 5 klockan 19:00 ikväll, kössen.






sol

Var ute förut och sprang i det vackra vädret, en lång och varm joggingtur blev det. Nu drar jag till Lanevallen och kolla fotbolls killar, kössen uppdaterar mer om matchen sen om någon är nyfiken.

Dagens outfit -
shorts avklippta ginatricot
randig tröja lindex
bikini H&M



godmorgon

Vakna utav det fina vädret som lös in genom fönstret, kan det bli bättre. Tror det blir en springtur om en liten stund och lite styrka på det, för man kan inte sega hela helgen. Kanske blir en titt på IFK Lane som spelar mot Hamburgsund klockan tre. Jag är inte direkt expert på fotboll kan jag erkänna men att kolla fotboll är faktiskt rätt så skojj. Men nu får jag dra mig ut i det fina vädret så kössen kolla in senare ska försöka fixa desginen ikväll.

Passar på att slänga upp en bild från förra sommaren ifrån Åhus Beachhandbollen, är riktigt taggad för att åka dit.


Yrrol - lite smått snuskigt men...

Sista inlägget innan jag stänger av datan. Ska sen fortsätta kolla på filmen Yrrol som går på tv 4. Men måste bara säga att detta är lite sjukt och både läskigt eftersom vi i klassen snackade om just denna film, som är rätt så gammal, vi snackade och skratta åt det i torsdags faktiskt och så kommer den på tvn två dagar senare. Inte så men det va inte direkt att vi snackade om filmer som skulle komma utan mer om detta: 



Var bara tvungen att blogga om detta, blev väldigt förvånad! Samma som att du tänker på en låt som ingen har sjungt på innan och helt plötsligt börjar din kompis sjunga på den låten, sånt är skumt!

natti natt

Nu hade jag tänkt att lägga mig snart, är sjukt trött fast att jag inte gjort ett skit idag. Hoppas det blir lite träning för mig imorgon så att jag gör något mer än att bara sega vid dator. För imorgon kommer det nog bli riktigt fint eftersom det sägs att när det är lila/rött på himlen på kvällen blir det vackert dagen efter. Här är en bild från förut. Natti natt på er kössen




älska mat

Sitter just nu och gör en spotify lista för min systers student. Håller även på att hitta en snygg blommig kjol till studenten eller/och skolavslutningen men hittar inget speciellt, har letat länge nu men får väll fortsätta att leta. Har ni några tips så skriv gärna.
Ikväll blir det JAG som står i köket och lagar tacos á la hanna? kanske klyft potatis och kött? vet inte riktigt än men gott ska det bli. kössen


Hejje

Nu äre dags igen att testa att blogga. Sitter just nu och käkar godis, mums! Blir nog inte mer än slapp för mig idag, så massa filmer och popcorn senare, sitter aldrig fel. Kan ju också säga att jag hade en goo kväll igår också hemma hos Boden med massa sköna personer och kolla skräckfilm och käka glassberg!
Börjar med att visa min härliga stil idag - slapp dagens outfit!
Även längre ner bilder ifrån i fredags hos Boden, jennifer och hellberg längst ner.









Välkommen till min nya blogg!

Design ska fixas senare kolla in då!


RSS 2.0