sommarlov även för mig

Gjorde min sista dag på jobbet idag, skönt efter 5 veckors HÅRT arbete. Men ska försöka med bättre uppdateringar och mer bilder imorgon och framöver, men just nu ska jag göra iordning mig inför kvällens händelse. Kösssen på er!

Skål för det tråkiga vädret!

för gulligt gjort



Visst är det skojj när folk skickar in dagens ros till oss på mitt sommarjobb! Kul att någon uppskattar det vi gör i alla fall för vi sliter som djur. Sista veckan nu sen puss och hej!

lyckad i tur och otur Åhus del 1


värsta bästa åhus

Kan ju säga att vi åkte hem vid 20.00 på lördag kvällen kom hem runt 01.00 då jag somnade och sedan blev väckt 18.00 på söndagen utav mamma min. Tror ni jag var död eller! Somna sen senare och självklart försov sig lite idag morse när man börja sin femte och sista vecka på sommarjobbet.

Men gu va skojj vi haft! Längtar redan till nästa år asså, lite tråkigheter hände men det får man väll snacka om nu. Är som sagt helt död och orkar inte lägga upp bilderna riktigt än tror det blir en springtur och rensa alla tankar. Trodde på kalas idag men nej nej. Ha en fortsatt go dag och nej det blev ju inte det vädret man hoppades i Åhus men det funkade torsdag och fredag då det var toppen.

Måste och bara tillägga att det var så sjukt skojj att få spela i två olika lag där nere också. Gjorde 2 mål fö fan! Rädda även några bollar och jaa vi spelade på MÄN! Fick en stenhård i fejjan och har märken nu efteråt, aja smällar man får ta om man ställer sig i målet. Ha det gött!


ÅHUS BEACHHANDBOLL FESTIVAL

Imorgon klockan 10.00 sitter jag antagligen i en bil påväg ner till ÅHUS! Åh jag tror jag väntat för länge eller har för höga förväntningar. Bara att packa det sista och sen ställa sig i duschen och sen lägga huvudet på en go kudde, sen sticker vi. Kommer hem på söndag igen och då hoppas jag på goa bilder. Ha en härlig fortsatt vecka, pusss på er!

Grymme bilden ifrån förra åhus.


åh mitt huvud

Är något sleten och gött trött på att jobba. Tog mig svängen om mormor där jag skulle träffa mina små kusiner som är på besök hade jag planerat men icke var dom hemma, fast det kan jag förstå när det är så härligt väder ute.

Snart blir det mat sen får man börja packa tror jag, kanske klämmer in någon snabb träning får se. Ville bara uppdatera bloggen lite så här var det inlägget mer orkar jag inte nu. Men en sak som jag verkligen vill säga är LYCKA TILL till alla som spelar Åhus nu dom dagarna vi inte är nere, för när vi är nere ja då ska det banemej inte sitta still. Ha en bra fortsatt dag pusss hej!

Random bild, cool gubbe det där!



tog mig bara 15 min

Åhus tältet provades och visa sig bli riktigt lyckat tycker jag i alla fall, resultat nedanför.

Rätt så bra för att gjort det själv på en kvart? Längtar så jag nästan spyr, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.



dagens göra

Två dagar kvar sen sitter vi antagligen i en bil påväg raka vägen mot Åhus Beachhandbolls festival hur skönt som helst! Men innan jag åker dit måste jag idag då göra dessa saker:

* Städa
* Träna
* Duscha
* Fixa naglar
* Kanske kolla tältet?
* Kolla igenom kläder till åhus
* SOOOVA


imorgon upp och jobba igen, men bara imorgon och onsdag och en vecka till efter denna så är sommarjobbet över!

Inget vidare med vädret såg jag idag nere i Åhus, ledsen i ögat blir man.

Bild på mig som liten, bjuder på denna.

svar till brunettaugust

ny rakade ben ?

svar: Haha precis dom ny rakade benen har du där! ;)

svar till anonym

Vart har du köpt dom ? =)

svar: Köpta på h&m, finns nog bara vita och gråa kvar, också jätte snygga och självklart minst lika sköna! :)

härligaste byxorna




Beiga haremsbyxor säger allt! Åhus på torsdag, åh va jag vill vara där!

Åhus väder...


goe helgen bildbomb

Bilder tagna utav båda Hellberg och mig.



goe helgen

Sticker snart, när som helst ut med Hellberg och hennes syrra ut till deras sommarstuga. Kommer hem på söndag igen och jag känner på mig att denna helgen kommer bli riktigt härlig och go, bara ta det lugnt och slappa. För på måndag går jag in i min 4 vecka utav 5 sommarjobbs veckor, men jag går bara måndag, tisdag och onsdag för sen på torsdagen drar vi oss ner till ÅHUS! Det är härligt att det gått fort på jobbet och ännu härligare är när alla pengar rullar in. Ha en trevlig helg!

Tyckte bilden passa in, ska nog bli några nya bilder ifrån denna helg som kommer upp så småning om.

najs


Ett tips eller råd, köp dessa haremsbyxor hur underbart sköna som helst! Billiga och sköna på h&m, snygga är dom självklart också. Vet inte om jag är färgblind eller om det är datorn som har dålig bild men jag har ingen som helst aning om vad det är för färg på byxorna men gråa och beiga gillar jag bäst. Finns även i andra affärer som är mönstrade, ett par tycker jag är sjukt snygga men hitta tyvärr ingen bild på dom men ett tips är dessa byxor i alla fall.

Hur som helst ska jag göra lite mat för imorgon till jobbet hade jag tänkt mig men kommer inte ifrån datorn, det är inte ofta jag sitter här nu för tiden så. Jobbet börjar gå snabbare och snabbare, idag tog jag även mig en lite konstigt springtur om man kan kalla det för det, idag på lunchen. Man blev pigg och det kändes bra att få röra på sig lite i alla fall för när man slutar jobbet då är man helst slut så då orkar man egentligen ingenting. Men jag tog en sväng till Vicki där Hanna och Lina också var med, trevligt att få snacka lite med goa vänner. Men jag får väll ta och säga godnatt på er och sovgott!

svar på frågor

varför slutade du handbollen? du va väll ganska bra ? puss

svar: Jag slutade på grund av att det tog för mycket tid, 4 träningar i veckan och så var det minst 2 matcher varje helg. Jag kände att jag inte hann med något annat, plus att jag vill annat i framtiden. Bra och bra det vågar jag inte svara på, men spela mesta tiden i första laget men det varierade hur bra man var match till match, så var det i alla fall för mig. :) puss

Hur får du håret så lockigt? Har sett bilder på dig och undrar om du använder trippeltång? Svara snälla ! Kram.


svar: Om jag ska ut brukar jag kanske våga eller locka det men har även haft självfall någon gång, då har jag duschat och inte kammat håret bara. Även om man badar i saltvatten och duschar får jag rätt så mycket lockar. Inte för att jag är någon expert på hår men om man inte har lockigt naturligt hår så kan man köpa ett medel för håret som gör samma effekt som saltvatten, finns på bellbox. Kram

smoking hot

Idag är det inte lite varmt, skojj att jobba ute IBLAND idag var det plågsamt. Kort och lätt idag har vi jobbat fint och bra utomhus, sen i slutet förlorade jag tyvärr över Kevin när vi körde inte nudda golv, lite skojj faktiskt. Klockan 19.00 blir det varm friskis och svettis för min del och det är bara att vila fram tills dess. Jag vet jag är för usel på att uppdatera nu och det är inte mycket intressant kanske som står i mina "underbara" inlägg men jag gör det jag kan, skriva om mina dagar helt enkelt. Ha en underbar fortsatt hot day!

Saknar lite smått handbollen nu när det var partille cup förra veckan men är ändå nöjd över att jag valde att sluta! Men saknar mina lagisar. Bilden är ifrån Prag 09, goa tider.


söndagen här igen

Ja då var det söndag igen och är lite smått trött efter en sjukt go kväll/natt igår, kan ju tillägga att bussarna va för jäkliga! Aja hur som helst så är det söndag och man ska städa sitt rum och sen sätta på en film och bara slappa resten av dagen för imorgon ja då är det jobb igen, säger bara härligt.

Glöm inte One Tree Hill klockan 18.00 på kanal 5 idag, missa inte! Och missa inte VM finalen idag, Spanien lär ta hem det. Ha det gött, plus att jag kan inte vänta tills ÅHUS som är om 1 ½ vecka!


Grebbestad Carnevalen i bilder




Bilden under är snodd ifrån Julia Hanssons blogg





Grebbestad Carnevalen tonight

Ja vaknade upp hos Hellbergaren, drog och köpte nybakt bröd och satte oss i solen och käka frukost. Sen tog vi oss en sväng till havet och sola, men nu taggar vi järnet till ikväll då vi drar oss mot grebbestad! Kösssen på er allessammans för tonight i'm going to have a goooood crazy night!

Bilder kommer hela tiden under dagen får vi hoppas, även bilder från ikväll/natt kommer imorgon kanske!

skulle du viljat gå i dom?


förlåt ladies and gentlemen

Nu spöö regnar det ute och det är bara att se glad ut eftersom jag inte orkar träna idag och på jobbet kanske man kan ta det lite lugnare eftersom det är tråkigt att stå ute i regn. Tiden går undan och imorgon är det fredag ohoj va härligt, för då är två utav fem sommarjobbs veckor avklarade. Igår inhandlades två par byxor och tält med prylar inför ÅHUS. Lite smått och gott som behövs. Nu får jag ta och gå in till grannen för att laga mat eftersom det byggs och härjas här i vårat hus med ett nytt kök, härligt härligt men farligt farligt, passa in sådär. Helgen är jag ju riktigt taggad till! Pusss på er så får vi se hur mycket uppdaterat det blir !

Är så sjuktligt sugen på gooodis! Gammal bild ifrån höstas, tyckte den passa.


oj oj oj vad jag längtar

Tror banemej det stämmer att det är bara 17 dagar kvar till ÅHUS och jag spricker av längtan men men ska inte ha några förväntningar har jag lärt mig, för det blir aldrig som man tänkt sig. Detta får bli ett snabbt inlägg. Jobbat idag riktigt najs, träning nu snart så får skynda mig och jag fäller en tår för att min älskling inte vill ladda sig så att jag inte kan blogga så mycket. Men ha en trevlig vecka nu mer uppdatering så fort jag hinner! Kössssen

Bilderna är ifrån förra årets Åhus beachfestival, ska bli grymt skojj!


något fel på min älskling

Ja nu kommer jag inte alls kunna blogga mycket eftersom min älskling bara inte vill laddas längre. Men ska allt försöka hålla er uppdaterade ändå sötnosar! Tänkte visa dagens och dagens nya tröja som man fick utav en going som visssst är grym bartender är det sant? haha vad vet jag.

Dagens på bild med vita shorts, som inte syns och ute på cross vm jeans



Dagens tröja


cross vm i uddevalla

Cross vm jobb med Hellberg och goa killar



Cross vm på lördag kvällen



Cross vm på söndagen



åhja goo dag

Sitter just nu och kollar på filmen Alice i underlandet med syster min som jag knappt har fått träffa sen i lördags för att vi jobbar typ skift eller hur man säger. Dagen har gått snabbt efter att ha jobbat i stekhetta solen, sen blev det några dopp i havet med goingar. Vi träffade riktigt goa stockholmare som bjöd oss på redbull och goa skratt, i alla fall för mig med dålig humor. Paddla kanot var väll kul också ? stockholmarna hade med sig allt, även dj båset bak på redbull bilen. Men första jobbar veckan är över nu så det är bara att fortsätta på brännan i 4 veckor till och snart ÅHUS för tusan! Men ska fortsätta med filmen, imorgon gratis jobba på cross vm och sen blir det cross vm at the night tror jag. Go natt på er! köss

Jag och goe Lina på bilden längst upp med lovely redbulls. Bilden längst ner syns det inte men det är en nyckelpiga som är svart med röda prickar istället för röd med svarta prickar, lite coolt faktiskt haha.




barndoms mardrömmar

Detta är lite pinsamt sådär, för när jag var liten kanske 8 eller något sånt så satt familjen och kolla på denna film och jag hade mardrömmar i minst 3 år framåt och jag överdriver inte. Men det pinsama som jag ville komma till är att denna film är en komedi, men hur skulle jag fatta det den var ju på engelska och fattade inget då. ett minne för livet tyvärr!


this is why i'm lovin it

Upp och jobba 07.00 - 16.00 är livet just nu. Stå och tjäna pengar för att bli brun kan man säga så? nej jag jobbar allt stenhårt men är alltid skojj med massa saker att göra. Han som lär mig allt är hur skön som helst och är nog en del av att det är skojj att jobba med det jag gör. Men nog om prat om sommarjobbet nu, även om det är det enda jag gör nu förtiden.

Ska åka upp om en stund till gamla träningshallen för att kolla en träningsmatch sedan drar jag och Hellberg och tränar, gu så gott! Sen kanske jag skriver lite senare ikväll får se för jag kanske ska på nattsudd, får se om det ens är något men men ha det gött så länge!

Dagens smoking hot outfit


Skönheten bara att älska!

RSS 2.0