lite tur ändå

Jojomen min mobil vaknade i morse! Hur glad som helst men lär nog bli en ny mobil snart ändå men hur härligt som helst att den klara det doppet. Det enda dåliga är att jag börjar bli sjuker men det fixar sig snabbt. Ha en bra dag goingar!

Databild

klumpiga jag

Självklart så klantar jag mig och ramlar i en typ sjö idag när vi orienterade. Jag ramlade inte normalt utan gick på ett fällt träd och tappa balansen och doppade hela rumpen och låg kvar där en halv minut och självklart hade jag min mobil i bakfickan, så nu är min mobil död och jag är något trött på allt som bara ska krascha för mig. Inte alls glad på något sätt!


how you doing?


dagens


nattinatt


mobilinlägg


förlåt

Hej tja tjena,
jag har verkligen inte haft tid eller orkat med att skriva på bloggen ber om ursäkt för det men tror jag ska ta det lugnt lite ifrån bloggen. Nu får jag ta och göra en krya på dig kopp med te tror jag, mår rätt illa. Ha det gött så hoppas jag ni kollar in så ni märker när jag gör ett inlägg nästa gång!



afroman


waka waka

Nyss ÄTIT, nu TRÄNA, sedan SOVA! kössen


snuskigt rik

Halli hallå,
har hittat min dröm vinterjacka, en svart svea dunjacka och jag ska göra allt för att den ska bli min! Nej men hade inte varit fel att vara snuskigt rik nu kan jag säga. Ska banemej gifta mig rikt, that's it! Dagens redan gjort är skolan och träning, nu blir det hänga här vid datorn med en kopp te. Ha det gott och sovsött senare!




gamla godingar



schoool

Börjar dagen med huvudvärk, tummen upp. Sitter och väntar på att Multimedia lektionen ska ta och börja så skriver ett snabbt inlägg här. Senare efter skolan tar jag mig en sväng på stan med Challe för en fika, tråkigt längesen vi umgicks nu. Kanske ett träningspass ikväll hoppas jag på. Ha en bra tisdag!

Hittade en gammal bild på mig och Challe, vackert!


goa vanliga måndag

Hallu,
lång skoldag idag som vanligt varje måndag går jag till 17.30, rätt så segt om jag får säga det själv. Måndag är den värsta dagen på veckan, det är då det är som längst till helgen.
Syster min har köpt säsong 4 och 5 på Desperate housewives så det är väll det vi kommer att göra ikväll antar jag, gillar henne något enormt när hon köper saker som jag sedan kan använda gratis, mohihi gillar dig i alla lägen ändå sis. Bjuder även på en härmbild nedanför, rolig syster jag har! Ha en fortsatt go måndag sötisar!

p.s mitten bilden är inte så seriös mer en bild som visar en accesoar som jag tycker är sjukt snyggt och trendigt.




vill också leva som en film...



Denna filmen gick på tvn igår kväll, bra film, riktigt bra film! Men med stort M vad jag blir avis, varför kan inte kärleken i verkligheten vara som i film? gillar romantiska filmer skarpt i alla fall och en fantastiskt dejt hade inte suttit fel, exempel på en segelbåt. Sovgott dudes!

love the way it sounds


usel uppdatering

Hellu,
förlåt vet att jag inte uppdaterat på ett tag nu men har haft en del och göra och när jag inte haft något och göra som idag så har jag bara slappat. Har helt enkelt inte haft lust att skriva så mycket på det senaste. Men nu ska jag rycka upp mig lite ta mig ett träningspass lite senare hade jag tänkt. Kan också tillägga att nu är jag utbildad distriktdomare, så här ska det dömas. Ha det gött!

Himla vacker bild majsen tog och ännu snyggare killen nere i högra hörnet men här har ni riktigare domare i alla fall, bilden ifrån igår kväll på Stenungsbadens Restaurang.

moon walk


äntligen över

Idag har vi "kämpat" för att få en rolig dag för alla handels personer och nu är det äntligen över, resultatet hmm... tror inte vi gör det något mer år i alla fall ha ha.
Tränade vid fyra, friskis och svettis som vanligt och det är tips för er som inte kommit igång med träningen det är svin skojj. Just nu sitter jag och försöker fatta vad våran lärare gjort med våra glosor, blir helt galen på den kvinnan. Får väll göra så gott jag kan helt enkelt.
Sovgott små flickor och gossar!

värt att kolla på


smells good



Denna parfym vill jag då ha och för alla andra som tänkt köpa en ny eller tröttnat på den gamla (som jag) eller kanske en present till någon, ja då rekomenderar jag denna parfym. Avril Lavigne Black Star heter den, mitt tips till er.

Hellu,
har nyss tränat och duschat, super härligt att fått det gjort. Är gott trött på att arragera en frilufts halvdag som vi ska ha imorgon för handels elever. Mycket jobb för ingenting, men imorgon är det över. Kan skriva också att jag vakna upp imorse av att känna mig ledsen på att jag inte fick min beställning igår utan att den kommer om en månad, usch inte kul. Som sagt måndagar är inte min dag men idag är det tisdag och det är en dag närmare helgen. Sovgott senare!


hatar måndagar!

Min beställning jag trodde skulle komma idag blev inte alls som jag trodde utan kommer visst v.40, kul kul kul åh inte alls kul! Gått i skolan till halv sex = ont i huvudet, trött, arg och ingen lust med någonting. Måndagar är inte min dag helt enkelt, drar med mig otur varje måndag på något konstigt sett. Ha det!

Bilder ifrån helgen...

Hellbergs och mina chokladbollar.

Tog fram guitar hero lite, ett tag sen så att säga!



hanna says goodnight



bilder från kvällens kockar!








vad gör vi? nu kör vi!


Nu taggar man för dubbelpass! Träning jöst löve it, och nej jag saknar verkligen inte handbollsträningarna.

hungrig

Dags för mat! Mat är något av det goaste som finns. Sedan ska jag träna dubbelpass och kan bara skriva att min dag har varit som alla andra dagar ointressant. Men något jag kan tillägga är att jag lär mig dricka kaffe, vet pinsamt att skriva men ändå lite vuxet väll? ha ha men jag börjar faktiskt tycka det är riktigt gott och inte bara det utan att man blir på mycket bättre humör, det är ju positivt. Friday tomorrow och ska hämta min döda dator, den gick tyvärr inte att rädda, fy men jaja sånt är livet. Pusssen på er ha en fortsatt bra dag!
Kan också tillägga att jag fått ännu ett utökat program, engelska b, jo jag blir förvånad om jag klarar det men wish me luck!

Bild ifrån i sommras, jag och Hellberg, usch va tiden går fort!

svar till Emma

Fråga ifrån inlägget "varför just jag?"

vart har du köpt dina kläder söta hanna? :)
svar: Jeansen är köpta på GinaTricot för 399 kr, halsduken också ifrån GinaTricot för 99 kr, Linnet ifrån h&m för 50 kr (rea vara) och mascaran ifrån h&m för 175 kr. Hoppas det var svaret du sökte och kul att du läser min blogg. :)

varför just jag?

Morgonen började bra med sovmorgon och inget stress, gick mot bussen och självklart hade jag glömt busskortet hemma och det kommer jag på när jag nästan är vid busshållsplatsen och får vända mig om och springa tillbaka hem. När jag kommer hem är det ju självklart försent för att springa till bussen igen, typiskt mig att starta dagen dåligt. Fick ta cykeln, usch! Va helt slut när jag kom till skolan och det var ännu jobbigare hem. Är rätt så arg på att sånt här just händer mig!
Igår när jag vänta på bussen kommer en kvinna/tant, en som har något slags problem som alltid ska ha hjälp med något eller vill låna telefonen osv. denna tant kom fram till just mig utav alla andra som stog och väntade på bussen och vill förklara sitt problem, vilket jag inte kunde svara på men hon fortsatte prata på. Till slut orkade jag inte lyssna så tog fram mobilen och då avslutade hon samtalet med att fråga om jag också skulle ta 5ans buss, precis som om vi skulle åka bussen ihop, ha ha min nya BFF! Men det va inte slut där, när jag satte mig i bussen skulle jag sätta på lite musik och självklart sätter jag på högtalaren, åh typiskt va!
Vart och shoppat på torpan med Hellberg, Vickan och Frida. Fick mina önskade jeans, svart halsduk, ett sött linne och mascara. Ha en fortsatt bra kväll!






Kocken: Emma syster min, ett speciellt recept, mozzarella kyckling med pasta mums!

RSS 2.0