somliga har allt


erase me



Kan vara ärlig och säga att jag faila totalt med min bakning idag, ha ha! Resultatet blev hmm... mums i alla fall. För dom som inte ser så ska det vara hallongrottor, ha ha.




VINTERJACKOR


Ifrån zoovillage.com , kostar 2495 kr.


Ifrån URBAN CODE, kostar 1071 kr.


Ifrån Jofama by Kenza, kostar 1995 kr.

Finns många snygga men vet ju inte vilken jag vill ha och en vinterjacka är ett måste på min lista! Någon som har ett tips på snygga vinterjackor lägg gärna en kommentar, det uppskattas.


do you really want me?




torkel i knipa eller the notebook

Gårdagens mys med Hellberg och Vicki blev jäkla mig roligt. Inte för att vi/jag är några roliga skämtare det var nog mer för att vi var så trötta, men skojj som tusan hade vi i alla fall. Kollade den gamla goa filmen "Torkel i knipa" riktigt värt att se för er som inte har det.
Nu sitter jag i sängen och kollar filmen "The notebook" har sett den en gång innan men inte slutet så tyckte att det var på tiden att jag gjorde det, väldigt fin och bra film också värt att se. Träning senare annars händer inte mycket mer idag.

gomorrn!



goa låtar

The World's Greatest - R Kelly



Sången dom spelar när filmen är slut - Peter LeMarc



Papercut - Apollo Drive



A song to sing - Hanson


beställt ifrån h&m

Farfarströja ifrån herravdelningen, sketa snygg!



all ye





NRJ in the park

Härlig fredag med bra musik på Liseberg. Synd att vi kom in sent så vi missa hälften, rätt så störande men jag träffade och va med goa folk så kvällen blev riktigt go ändå. Vet att ALLA tog kort med Andreas Wijk snyggaste modebloggaren igår på NRJ in the park men vi blev fotade med HANS kamera, de ni! Kan ju säga att jag var gött trött när jag kom hem, förstår inte varför jag mena jag hade ju ändå sovmorgon och bara en lektion på 40 minuter så. Ha en bra lördag nu pusss!

Hittade tyvärr inte dessa skor igår i Göteborg så får fortsätta leta vidare eller beställa på internet.


choklad är en grönsak

LÖRDAG
Idag ska jag köpa masssa godis och hyra film och bara mysa med Hellberg! Har FAKTISKT inte ätit godis vill säga på två veckor, fast man har väll ätit ett och annat under dom två veckorna men ändå rätt så impad av mig själv. Men choklad är faktiskt en grönsak, läs under...

* Choklad utvinnes ur bönor från kakaobusken.
* Böner är en grönsak.
* Socker utvinnes ur sockerbetor.
* Båda tillhör kategorin grönsak.
* Alltså är choklad en grönsak.
* Chokladkakor innehåller också mjölk, alltså är chokladkakor bra för hälsan.
* Russin, körsbär och jordgubbar doppade i choklad, räknas till frukter, alltså ät så mycket du har lust.
* Choklad är bra mot stress.


saker kvinnor tycker att män borde veta

* Ljug inte för oss, vi får ände alltid reda på sanningen.
* Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
* Du har inte PMS, sluta låsas som om du vet vad det innebär.
* Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna - inte på oss.
* Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
* Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
* Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel - be om ursäkt.
* Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är fejk.
* Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
* Viktigast av allt: Vi har alltid rätt - glöm aldrig det!

ifrån dassboken "damrummet", stämmer väll lite smått va?


då var det borta

Ja igår klippte jag mig, nöjd blev jag även om det är mycket kortare. Mycket mindre kunde man inte skippat för jag hade så slitet tyvärr. Även nöjd med dagen eftersom vi bara behövde ha en ynka lektion som jag tyckte verka svin skoj, småföretagare eller något sånt hette kursen. Sovmorgon imorgon till 10.40 då jag har 2 timmars handelslektion sen färdig med dagen och sticker ner till Götelaborg för att shoppa och kolla NRJ in the park. Kössssen!

vill ha

work that body



Dubbelpass senare, tagga inför imorgon med...


onsdag 11.09

LEEDIG! Imorgon börjar allvaret 08.30, imorgon börjar nya kurser, imorgon börjar skiten! Men idag ska jag ta och röja lite, senare träning och klippning. Hadetgott!

What you've got is hard to find


we are the world



vill ha



no way



Tro fan att jag är helt slut efter första dagen, tar mig en stund på motionscykeln sätter mig i sängen och somnar in gött! Hoppas inte det blir sådär sova bort hela eftermiddagarna nu bara för att skolan har börjat det orkar jag inte. Go dusch väntar på mig nu i alla fall, SOVGOTT SEN!

mumma luktar ljuvligt!

#1


#2

ja nu börjas det igen

Tjena tja,
skolan började idag, inget hände only schema som såklart är sjukt gott. Imorgon är det bara skola 10 minuter för ett snabbt samtal, ledig på onsdag = go vecka.
Blev en liten sväng till torpan med Hellberg och hitta inget speciellt mer än en liten rosa ring. Nu snart mat sen kanske en liten springtur och senare fortsätta se klart säsong 3 av Desperate Housewives.
Igår kollade jag och Johanna lite fotboll som slutade 4 -2 till IFK Uddevalla som mötte Hammarby tror jag. Kollade även finalen i handboll för herrjuniorerna som Kropps herrjuniorer självklart vann med 8 mål över Önnered. En go dag/kväll också, lite mat, lite glass och en natt macka hos några goingar.
Trevlig dag!

Outfit för idag, fick inte till någon bra bild men bjuder på två här.


snipp snapp snut så var sommaren slut

Hellu,
dagen börja väldigt irriterande, syster min kommer in lite efter 10 och väcker mig på min sista sovmorgon, något sur är jag fortfarande. Fick nyss ett samtal från min vän ifrån Lysekil som kommer och hälsar på om någon timma, det var helt sinnes längesen vi va nu. Vi kanske ska åka och kolla handboll eller fotboll får se vilket det blir, vilket vi känner för. Men sista dagen på sommarlovet nu och det känns sisådär. Ska ta och göra iordning mig nu så ha en go söndag alle!

Snodde systerns dator nu och jaa jag har saknat mitt spotify, något som gjorde mig glad idag!


svar till Anonym

ska du dit ? :D

svar: Ja jag ska till Hoffmaestro på Liseberg på fredag. :)

dags att dra in

Har jag någonsin skrivit om hur mycket jag gillar att springa? Hur härligt som helst, speciellt innan frukosten! Aja hur som helst så försvann solen förut så jag får sätta mig ner och skriva ett cv för här ska det börja dras in pengar, ett måste. Blir nog en hel del Desperate housewives idag också, ska försöka se färdigt på säsong 2.

Kan inte riktigt välja, någon som har någon åsikt?







hoffmaestro & chraa on friday


skolan snart

Kolla mitt blivande schema inför hösten 2010 och det ser väll hyfsat bra ut, men det kommer ändras en hel del men. Självklart är detta schemat bara för mig eftersom man väljer egna kurser nu. Därför jag slutar 17.30 på måndagar, tummen upp!

Plus att jag såg att jag inte längre ligger sist i klasslistan är det helt sjukt eller! Har alltid varit sist, nu är jag bara näst sist.


party humöret dog

Jag har ju varit ute och sprungit innan frukosten nu i några dagar men idag är jag helt nere. Detta kanske inte är något att vara ledsen över men blir banemej nere, min dator åkte vi in på lagning med igår och den kan vara helt död och min söndriga mobil gick inte på någon garanti eller försäkring så det skulle kosta som en ny att laga, så sinnes onödigt! Så jag lär ju få jobba ihjäl mig ett tag om jag vill ha allt som jag vill ha, ny dator, ny mobil, ny säng och åhhh massa annat nu i höst! Så idag får vi se hur mycket jag gör. Aa usch ha en go dag nu är det snart SKOLA!

TRÖTT

klart och fixat

Snart tar jag och mamma min en sväng för att lämna in min mobil som varit sönder ett tag, har inte orkat åka ut till torp och lämnat in den bara. Sen ska vi försöka fixa datorn också så vi får väll se hur det går. Puss hej!

Outfit för idag



Från i lördags kväll, ett tips för en filmkväll utan att möla i sig en massa godis och chips. Skär upp gurka och morötter till pinnar och gör en go dipp, hur gott som helst!




Före och efter bilder från min städning i lördags. Fick bort en hel del kläder!


den utvalde

Kollade film igår, svenska grejer. Bra var den i alla fall och i filmen spelar dessa två snyggingar!

Linus Wahlgren och Erik Johansson, hot stuff.


höstens mode 2010

Färgerna beige och hudfärgat, även rött är rätt.
Klädstilen blir en mjukare konturbild/profilbild, avancerad lager-på-lager-styling, till exempel Vandevorst. Även välarbetade detaljer och skor som går att gå i.

Vandervorst design höstens och vinterns mode 2010


Stövlarna i höst ska som mest trendigast gå över knäna eller precis under. Svarta och bruna skor står som högst upp på trendigaste färgerna i alla fall, det som gör skon är detaljerna på dom. Här är höstens mode 2010 från Din sko:




Visst blir man sugen på hösten och vinterns mode? Men jag tycker att All Star Converse fortfarande kommer funka. En klassiker!


you make it happend

Började dagen med en springtur i stekheta solen och äntligen är det vackra vädret även i våran stad. Har solat och nu ska jag börja med min GOA, MAKALÖSA garderob åh fy vad jag längtar tills jag får klart med skiten. Får knappt ut lådorna längre, då är det dåligt.

Igår kväll hade jag, Hellberg och Jennifer tacokväll och det var allt mysigt som vanligt med oss tre. Imorgon ska vi åka tidigt till Göteborg. Det är såklart Rix fm i Göteborg så det ska man kolla på. Men vi ska övernatta i Göteborg så det blir verkligen en hel dag i Göteborg, mysigt!

Nu får jag väll börja med garderoben dårå, ha en varm dag!
Bjuder på en outfit idag, bikini och en slapp tröja.


Torsdags kväll/natt

Hade en riktigt go kväll/natt där på torsdagen med goa folk. Dansa bugg med Andre, träffa några tvillingar som fyllde år och somnade till åskan. Trevligt trevligt!

Fin fina bilder, eller inte? Goa i alla fall.


dagens göra

Har redan hunnit med en hel del idag, jag har sprungit i morse, jag har städat, jag har BLOGGAT och nu ska jag ställa mig och laga mat. Har haft super härliga dagar i Stockholm med min familj måste jag bara tillägga. Senare ikväll ska nog jag och Hellberg ta oss en tur ut till Herresta, men det får vi se på. Ha en fortsatt härlig dag!

Jag tycker det var häftigt att ha sett Jane ifrån "mammas pojkar" i tunnelbanan i alla fall. Sötare i verkligheten!


sthlm









redo för vintern?

Nje! men är något ruskigt sugen på hösten/vintern nu och det är sällan man känner så. Nu när jag var i Stockholm kan jag då säga att jag var väldigt inne på höstens/vinterns mode, vill ha goa mysiga kläder nu! Fick i alla fall detta inhandlat där uppe. Köss snart kommer hösten!



lyckad tjejkväll del 2

Bilder har jag snott utav Nathalie och Amanda.



lyckad tjejkväll

Igår åkte vi till Jennifer i högklackat! Fattar inte ens att jag kunde ta på mig dom men det gick allt en bit till bussen, jag går skapligt bra. Blev barfota från bussen till Jennifer i alla fall. Hur som helst blev kvällen riktigt lyckad tycker jag, mysigt var det. Vi käkade go mat gjord utav Jennifer, lekte en rolig lek och hade helt enkelt svin skoj. Sedan tog vi bussen in till staden där vi sedan åkte ut till Herrestad, där hade ett gäng det väldigt mysigt dock kom vi sent så det blev inte länge där utan in till staden igen.

Men nu får jag packa för ikväll bär det av till Stockholm, fast först en sväng till kussarna så det blir en lång resa. Ha det så himlans härligt här i staden!

Uddevalla

Stockholm



Mer bilder hoppas jag på att få kunna lägga in senare.


från shopping i göteborg




tjejkväll på tjejkväll

Igår kväll blev det tacokväll med tjejorna som fortfarande går i handboll då får man säga förutom jag och hellberg då, men vi får passa in ändå. Det var mysigt, lite taco, liten tur till båt vm och sen en skräckis "The eye", mycket bra film.

Sitter just nu hos Hellberg, inget ovanligt vill säga, vi ska gör iordning oss och sedan sticka ut till tjejorna som bor vid havet? kan man säga så? jag säger så i alla fall. Det blir mat hos Jennifer, tror dock inte att hon är kocken för då blir jag förvånad nej då hon är allt duktig den goingen. Sedan ska vi nog ta oss till något roligt ställe och ha skoj. Tror det kommer bli en go kväll.

Imorgon sticker jag och familjen till Stockholm för att aa ingen aning, shoppa, ta det lugnt och umgås med familjen. Ni får ha det så bra så får vi se när jag uppdaterar nästa gång och då kanske med lite bilder. Ha det så himlans bra så hörs vi! Puss på er!

frisk på en natt!

Klarat av en hel dag tillsammans med mina härliga vänner Hellberg, Jennifer och Lina. Inte mycket solning för mig idag men mycket go mat blev det, eftersom kockarna stog i köket ni kan ju gissa vilka dom var! Kollade även på "Instängda 2" jag och Hellberg, bra film även 1:an får tummen upp!

Imorgon bär det av till Göteborg, shopping, systrar och bio! Mer uppdatering kommer på torsdag eftersom jag ska sova hos min äldsta syster onsdag till torsdag, ska bli riktigt mysigt.

Ni har självklart sett min nya design, gjord av syster min. Blir nog denna en stund nu sen kommer en nyare design senare av sommaren hoppas jag på. Sovgott nu!

Frisk tjej? Nje va...


vill träna!

Alltid så att när man väll inte kan träna vill man träna! Vill ta mig en lång springrunda men åhh för att vara sjuk! Fint väder och allt bara att gilla läget.

deppar och slappar

Ja då var man sjuk på sin första lediga dag efter jag jobbat 5 veckor. Typsikt att bli sjuk just nu va. En fågel viska i mitt öra att jag har haft så mycket att göra hela tiden att jag inte hunnit ta det lugnt så igår när jag väll tog det lugnt blev jag sjuker. Så det blir att deppa och slappa idag för att bli frisk så fort som möjligt. Ska nämligen till min äldsta syster på onsdag och hälsa på henne i hennes nya lägenhet i göteborg. Ser framemot att få hälsa på henne för det var hur längesen som helst som jag träffade henne. Det blir mysdagar där med mina bästa systrar, kolla Eclipse, shoppa, fika och bara umgås. Men som sagt så måste jag bli frisk först. Ska kolla på ny laptop också och även en säng, för snart ramlar pengarna in på kontot. Jag vill spara men det finns så mycket som jag vill göra och ha, en ny laptop, säng, shoppa i göteborg och stockholm nästa vecka och så vill jag till skara sommarland med några goingar! Så alla mina pengar lär ju vara kvar i någon vecka eller två efter jag fått dom, fy! Bjuder på en go låt, ha en fortsatt underbar dag!

DASSIG




tror det blir liseberg nästa år va?


en lördagsmorgon med syster min

Vi bjuder på våra morgonfrillor och naturligt vackra ansikten.





åhh va otur man kan ha

Efter att vaknat och käkat frukost hos Hellberg efter en go lördagsnatt ringer man sin lilla mamma och vill be om skjuts hem, ja gissa vad hon säger då... självklart är hon påväg ner till Göteborg och jag får traska mig ifrån stan hem till mig tog längre tid än väntat. Tog mig 45 min att gå hem och när jag väll kommer hem efter att ha gått i stekheta solen så kommer jag (dumhuvudet) på att jag inte har några nycklar hem. Inga grannar är hemma, pengarna slut på mobilen jag står mitt ute i ödemarken och har ingen aning om vad jag ska göra! Som tur i oturen är min bästa vän Hellberg alltid så gullig och hjälper mig att få tag i min mamma som sen kommer på den smarta ideen att klättra in genom vårat minsta fönster, duschfönstret! Smidig som jag är så kom jag in till slut och nu är jag dödens och ska ta och käka sen sätt på en go film och SOVA! Pusss på er och ska nu efter helgen förbättra uppdateringen. SOMMARVÄDER HÄR så bjuder på en härlig bild som togs igår av min syster.

P.S tror jag börjar bli sjuker, snyft!


fredag/lördag tummen upp


lyckad i tur och otur Åhus del 2

Bilder tagna utav Hellberg även mig



RSS 2.0